Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk využíval své šance a Borek odjel bez bodu


19
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do utkání vstoupili hosté aktivně a už v 5.min. měl po přiťuknutí J. Houšky první gólovku Ch. Legdan, ale jeho střela na zadní tyč šla o kousek vedle. Chvíli nato měl šanci po centru R. Horejše O. Hanžl, ale jeho střela pro změnu minula přední tyč. Do třetice mířil po rohu těsně nad J. Houška. V 19.min rozehrávali domácí po faulu u půlicí čáry. Dlouhý nákop do vápna prodloužil domácí hráč na V. Kastenmajera, který využil jasného ofsajdového postavení a otevřel skóre 1:0. I nadále byli hosté lepším mužstvem, ale gól ne a ne dát. Další šanci měli po tečované střele D.Šťastného, kterou z branky vyhlavičkoval domácí obránce. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

 

Druhý poločas

Do druhé půle šli hosté s jasným cílem otočit zápas ve svůj prospěch. Ve 46. min zakončoval R. Horejš ve skluzu, ale domácí gólman byl v pozoru. Ve 49.min zahrával standardku O. Vaník a Martin Leština jako správný kapitán s přehledem vyrovnal na 1:1. V 52.min hosté doslova darovali domácím gólovku a V. Kastenmajer ji s přehledem využil 2:1. Hosté se tlačili za vyrovnáním a měli domácí většinu poločasu sevřené na jejích polovině opět, ale nedokázali dostat míč do sítě. V 71.min tak domácí podnikli rychlý brejk do otevřené obrany na jehož konci byl R. Šára a zvýšil na 3:1 a zápas už takto také skončil.

 



Ohlasy k zápasu



FK Borek
Radek Horejš (hráč): Po takovém zápase těžko něco říkat. Určitě jsme byli fotbalovějším mužstvem, ale fotbal se hraje na góly a ty domácí dávali zatímco my jsme šance zahazovali. Musíme se z toho ponaučit a do příštího utkání přidat na nasazení a bojovnosti.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - O. Malák [-] , V. Liebl [-] (46. P. Juhaňák [-] ) , F. Fatura [-] (66. T. Kaňa [-] ) , V. Kastenmajer [-] , M. Malina [-] (89. A. Točík [-] ) , M. Račák [-] , B. Suchan [-] , R. Šára [-] , F. Malina [-] , D. Antl [-]

FK Borek
F. Moudrý [-] - D. Šťastný [-] (85. R. Kostík [-] ) , M. Michal [-] , O. Hanžl [-] (57. A. Arnošt [-] ) , O. Vaník [-] , M. Leština [-] , C. Legdan [-] (35. D. Kolár [-] ) , J. Houška [-] , R. Horejš [-] , J. Endlicher [-] , J. Čermín [-] (85. A. Votruba [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - KŘÍŽEK Danek, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů