1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 10:15

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmi vyrovnaný zápas, šance na obou stranách a kvalitní fotbal


Branky


8

To vše nabídl střet mezi Libčicemi a Libušínem v sobotu 24.8. První půle byla spíše v režii domácích, kdy si vytvářeli více šancí ze hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

To ve 27. minutě potvrdil Lukáš Paluka, když po nedůrazu Libušína na vápně vstřelil míč k pravé tyči do branky. Hostující tým se do šancí dostával hlavně ze standardních situací, avšak neúspěšně. Největší šancí hostí byl však samostatný únik Marouška na brankáře, po které rozvlnil pouze boční síť.

 

V druhé půli byly šance ze hry na obou stranách. Největší šanci měl střídající Jechumtál, kdy domácí obrana pouze prodlužovala míč po centru Libušína a právě již zmíněný hráč hostí se dostal k míči na zadní tyči, ale z voleje trefil pouze nohy dobíhajícího brankáře. Další velkou šanci měl Josef Fujdiar, když se na malém vapně dostal k odraženému míči, ale trefil pouze jednoho z blokujících domácích hráčů. Libčice se do šancí dostávaly hlavně z rychlých protiútoků, kdy se jim povedla pouze orazítkovat branková konstrukce. Dokonce se domací dvakrát pokusili z půle hřiště přehodit brankáře Poráčanina, ale chyběla jim přesnost.

 

I když tento zápas nebyl tak gólově vydatný, jako poslední střetnutí těchto dvou týmů, o pěkný fotbal nebyla nouze. Libčice vstupují do nové sezóny s důležitou výhrou a Libušín již druhý zápas v řadě prohrál o jediný gól a stále čeká na první body.

 

Autor: Pavel Valenta



Sestavy


AFK Libčice
A. Basl [-] - I. Voinikov [-] (85. J. Lain [-] ) , J. Kapitán [-] , O. Hrdina [-] (90. M. Tenkl [-] ) , L. Paluka [-] , J. Vondra [-] , P. Vevera [-] (70. A. Tyle [-] ) , D. Čadek [-] , T. Tenkl [-] , J. Beneš [-] , G. Bittengel [-]

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - P. Matoušek [-] , D. Kolařík [-] , M. Pucholt [-] , P. Caizl [-] , J. Veselý [-] (75. J. Jechumtál [-] ) - J. Hrubý [-] , M. Hlavsa [-] , J. Fujdiar [-] - L. Křenek [-] , J. Maroušek [-]

Počet diváků: 125. Rozhodčí: ŠPICL Jan - DIVILEK Peter, ŠPICL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích