0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:3
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

22.09.2024 15:30

8.kolo, Divize D, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Velká Bíteš si poradila s poslední Polnou, z venkovního zápasu si veze 3 body po výhře 3:0!


Branky


8

Velká Bíteš slaví další 3 body, od začátku soutěže je tedy stále neporažená. Naopak Slavoj Polná i po sedmém zápase čeká na první body v soutěži

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První Poločas

Od začátku zápasu je jasné, jak bude herní projev obou celků vypadat. Velká Bíteš je mnohem více na míči a snaží se kombinovat, naopak fotbalisté Polné celou dobu brání. 

Prvního gólu zápasu se dočkáme až ve 24. minutě po jeho začátku, když hostující brankář Matyáš Pelán nakopne dlouhý míč až za beky na rychlonohého útočníka Dominika Moučku, který je v zakončení neomylný a střílí tím první gól na 1:0.

Ve zbytku prvního poločasu už překvapivě žádný gól nepadl a hráči jdou jako v každém zápase po 45 minutách do šaten.

Druhý Poločas

Druhý poločas už nám nabídne překvapivě vyrovnanější zápas. Do hry se dostávají už i domácí hráči, ale na silného soupeře to nestačí.

V 78. minutě hráči Velké Bíteše rychle rozehrají volný kop na půlce hřiště a po centru od křídelního hráče míč do brány dopravil střelec prvního gólu Dominik Moučka.

V samotném závěru zápasu se ještě dostanou hráči hostujícího celku do protiutoku po chybném výkopu brankáře Jakuba Procházky a posledním gólem utkání ve 3. minutě nastavení dává 3. gól utkání křídelník Miroslav Kozel, čímž ukončuje i utkání v prospěch Velké Bíteše.

Sestavy


Slavoj Polná
J. Procházka [-] - V. Voráček [-] , Z. Smutný [-] (59. T. Čaloud [-] ) , J. Jiroušek [-] , F. Sobotka [-] , O. Skryja [-] (79. J. Fuxa [-] ) , F. Vošmera [-] (88. D. Skála [-] ) , T. Záruba [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] (88. P. Chalupník [-] ) , D. Voráč [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - D. Bartoš [-] , I. Shlaban [-] , T. Šperka [-] , P. Loup [-] - M. Prudík [-] (64. V. Maleta [-] ) , M. Kozel [-] , F. Hlucháň [-] , L. Daněk [-] - D. Moučka [-] (88. A. Macek [-] ) , R. Novotný [-] (80. M. Daněk [-] )

ŽK: 58. M. Pecina , 72. F. Vošmera - 61. I. Shlaban , 75. D. Moučka , 81. F. Hlucháň .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - HOLUB Radim, SMÝKAL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů