2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2024 16:00

2.kolo, Divize D, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Líšně doma dokázalo otočit zápas proti Havlíčkovu Brodu!


Branky


7

Havlíčkův Brod chtěl v Brně navázat na povedený výsledek z prvního utkáni, naopak béčko Líšně chtělo získat první 3 body sezóny. Úspěch slavili nakonec domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První Poločas

Zápas začíná nákopem hostů, ze kterého vybojují rohový kop, který rozehrají na krátko, ale nenásleduje z něj nějaké větší nebezpečí, pouze další rohový kop, z něhož je pouze útočný faul a odkop od brány.

Ve 3. však nastává chyba v rozehrávce domácích, kterou zakončí do brány Radek Matulka a posílá tím hosty do vedení 1:0. Odpověď na gól nezabrala Líšni dlouho, pouhých 21 minut, když se ve 24. minutě z hlavičky prosadil dvacetitříletý Tomáš Bílek. Brankář Soukal se za nechytatelným míčem mohl jen marně podívat. Žádný z celků už do poločasu síť nerozvlnil.

Druhý Poločas

Ve druhém poločase převážně útočili domácí, vypracovali si pár zajímavých situací, ale vstřelit gól se jim nepodařilo.

To se ovšem změnilo s příchodem 81. minuty, kdy míč za záda brankáře Soukala dopravil středopolař Marek Mach po nahrávce patou jednoho ze svých spoluhráů. Tím rozhodl o osudu zápasu a zajistil tím výhru Líšně 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň B
Josef Mazura, trenér: Věděli jsme že Havlíčkův Brod má celkem vyvážený mančaft, od loňské sezóny tam mají dvě změny a jsou dobře připraveni, tak jsme chtěli hrát trošičku zezadu na beky, potom kombinovat a zkusit je přehrát. Řekli jsme si že musíme eliminovat jejich bojovnost, protože doma vedli od 10. minuty 2:0 a hráli velice dobrý kombinační fotbal. Museli jsme se připravit na to, že by se to mohlo zopakovat, což se skoro podařilo, když nám ve 3. minutě dali branku po naší chybě, ale myslím si, že kluci to zvládli. Svou kombinační hrou a důrazem ve vápně jsme si vytvořili pár šancí, které jsme mohli zakončit, kdybychom byli klidnější, ale i tak 2:1 je krásný výsledek pro nás.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Martin Slavík, trenér: Když to vezmu od začátku, zase jsme vstoupili suprově do utkání, když se nám podařilo vstřelit branku již ve 3. minutě. Věděli jsme, že Líšeň bude posílena, protože áčko hrálo s Opavou a nepovedlo se jim první kolo. To se nějakým způsobem i vyplnilo, ale i přes tohle všechno se nám začátek utkání povedl. Poté kolem 20. minuty nastal, řekl bych, nejdůležitější moment utkání, kdy jsme vstřelili branku na 2:0. K údivu všech se asistent rozhodčího rozhodl, že branka platit nebude. Nikdo nevěděl proč, i po zápase nám byla nějakým způsobem zaslána omluva ze strany rozhodčích že došlo k chybě. Z zápasu bych chtěl vyzdvihnout celý tým. Na to, že jsme hráli až s MOL Cupovým soupeřem, jsme zahráli slušný výsledek a pěkný fotbal.



Sestavy


SK Líšeň B
P. Sláma [-] - J. Jahůdka [-] , D. Kratochvíla [-] (67. R. Dostálek [-] ) , S. Aniol [-] , E. Otrísal [-] , A. Mionič [-] (92. Z. Špička [-] ) , M. Mach [-] , I. Aldin [-] (79. V. Hochman [-] ) , M. Tauš [-] , J. Cupal [-] , T. Bílek [-] (79. N. Gajdošík [-] )

FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - A. Dejl [-] (89. M. Sikora [-] ) , J. Pavlík [-] , L. Dočkal [-] , M. Pavlík [-] , J. Coufal [-] (70. T. Udržal [-] ) , M. Cakl [-] , J. Válek [-] (89. M. Bárta [-] ) , V. Hloušek [-] , M. Vrzal [-] (89. L. Pokorný [-] ) , R. Matulka [-] (82. A. Novák [-] )

ŽK: 89. S. Aniol - 52. A. Dejl , 60. L. Dočkal , 63. M. Vrzal .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: HOLUB Radim - ŠVEHLA Marek, ŠÍMA Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích