R. Graf 67.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

20.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma vedení v dobře rozehraném utkání neudržela, s Řeporyjemi remizovala 1:1


Branky


8

Aritma, která do utkání vstupovala jako favorit byla ovlivněna Velikonočním termínem zápasu, což se projevilo tím, že na hřiště FK Řeporyje přijela pouze s 11 hráči a to navíc někteří měli za sebou dopolední minuty v divizi. Řeporyjští na tom nebyli o moc lépe, ale vystřídat mohli 3x. Aritma první poločas hrála dobře, ale dobrou hru přetavila pouze v jednu jedinou branku.

Řeporyje, které mají lepší druhé poločasy, se zvedly a po brance Romana Grafa vyrovnaly na 1:1 a na jaře zůstávají neporažení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkná hra, ale pouze jeden gól

Řeporyje se konečně na jaře představily před vlastními fanoušky. Přišlo jich dle zápisu o utkání 250 a nebýt Velikonočního termínu, přišlo by jich jistě mnohem více.

Velikonoce ovlivnily i sestavu obou týmů. Aritma přijela, jak se říká tak akorát a na lavičce byl trenér osamocen a doufa, že se nikdo nezraní. Na střídačce domácích seděli 3 hráči připraveni naskočit do utkání.

Aritma v první půli byla více na míči. Hodně akcí Aritmy zastavil praporek pomezního rozhočího. A když se z hranice vápna neprosadil ani domácí kanonýr Pánek, urodila se pouze jediná gólová akce poločasu, po které se prosadil po pěkném zpracování šestou brankou v ročníku devatenáctiletý Ondřej Jakoubek a hosté první půli ovládly 1:0.

Tradičně zlepšené druhé poločasy domácích

Řeporyje se zlepšily a tlačeni domácími fanoušky vyrovnaly hru. 

Šance byly k vidění na obou stranách, ale zatímco hosté pojišťující branku nepřidaly, na straně domácích se po pěkném centru Rusyna prosadil zkušený Roman Gráf a vyrovnal tak na konečných 1:1.

 



Ohlasy k zápasu


FK Řeporyje
Petr Vosmík - místopředseda: Velikonoční víkend zavál do Řeporyj pátý tým tabulky, který je v těsném kontaktu se špičkou tabulky. Do zápasu za krásného počasí nastoupily oba týmy před parádní návštěvou 250 diváků, kteří měli apetit na fotbalový zápas, který se v Řeporyjích konal po 5ti měsíční odmlce. Rezerva Aritimy byla doplněna o trio hráčů nastupujících v divizi, zejména si Řeporyje musely dávat pozor na Filipa Tošnara, jehož otec je zároveň řeporyjskou klubovou legendou a členem výkonného výboru FKŘ. Řeporyjský rezident Filip Tošnar je i přes starty za "A" mužstva jednoznačně nejlepším střelcem hostů, kdy dokáže vhodně využívat své vysoké postavy. Za krásného počasí probíhala zcela vyrovnaná partie, kdy Řeporyje nedokázaly tolik držet míč na svých kopačkách a mezihra tolik nefungovala. Největší šanci měl domácí Ivan Pánek, který však z hranice vápna trefil střed branky, a tak brankář hostů neměl se střelou potíže. První gól padnul až chvíli před poločasovou pauzou, kdy dlouhý balón za obranu zpracoval Jakoubek a precizním zakončením přes gólmana Veselého udal stav poločasového skóre. V druhém poločase domácí zlepšili pohyb a začínali se více dostávat do hry, odměnou tomu byl gól Grafa po krásném centru Rusyna. Tomu předcházelo střídání domácího trenéra Zemana, který změnil rozestavení a a dopředu vyslal robustního Kaprhála. Od tohoto gólu hra získala větší spád a oba týmy si šly za vítězstvím a přicházely šance na obou stranách. Řeporyje byly asi o chloupek blíže vítězství, zejména při 100% šanci Kaprhála, který však šanci neproměnil a nechal vyniknout dobře chytajícího Chundelu. Oba týmy se tak rozešly smírně po spravedlivé remíze.

SK Aritma Praha B
Josef Prokeš - trenér: Další ztráta dobře rozehraného utkání. Kdy první poločas dominujeme herně, ale bohužel dáme pouze jeden gól. Kdy nás bohužel v hodně akcích zastavil offside. Druhá půle už byla vyrovnaná a šance byly na obou stranách bohužel my jsme je nevyužili a soupeř jednu ano. Proto jsme ani ve čtvrtém kole nevyhráli. Musím ale dnes poděkovat mužstvu za skvěle odmakaný zápas, kdy jsme na zápas přijeli v 11 lidech, jelikož nám hodně hráčů odjelo na velikonoce pryč a tak nám vypomohli i hráči, co hráli ráno poločas a cca 20 minut za áčko a vydrželi odehrát 90 minut i zde.



Sestavy


FK Řeporyje
F. Veselý [-] - R. Graf [-] , I. Pánek [-] , T. Karták [-] (82. R. Boukal [-] ) , J. Bartůněk [-] , I. Rusyn [-] , J. Linhart [-] (82. T. Svoboda [-] ) , F. Zedník [-] (66. J. Kaprhál [-] ) , V. Heim [-] , V. Petrus [-] , M. Petr [-]

SK Aritma Praha B
D. Chundela [-] - F. Tošnar [-] (89. J. Prokeš [-] ) , D. Kortiš [-] , O. Jakoubek [-] , T. Hagino [-] , J. Dragošek [-] , M. Šlégr [-] , D. Pelc [-] , D. Petránek [-] , M. Zerner [-] , J. Záhoř [-]

ŽK: 65. V. Heim , 89. T. Svoboda - 34. O. Jakoubek , 60. M. Zerner , 67. J. Dragošek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: MALANÍK Daniel - PŠANSKÝ Daniel, BELEI Raphael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Josef Prokeš
Tip experta: výhra hostů

Pevně věřím tomu, že konečně vyhrajeme a odrazíme se zpátky k lepším výsledkům, které jsme měli na podzim.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí se po pěti měsících představí na domácí půdě, kde narazí na favorita, kterého potrápí.

Tip: výhra domácích