J. Bureš 19. (vl.)
J. Toman 21. (p.)
M. Rampa 25.
3:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 14:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka na Letné zažila pětiminutovku hrůzy, pak stáhla tříbrankovou ztrátu


Branky


19. J. Bureš (vl.) , 21. J. Toman (p.) , 25. M. Rampa - 40. M. Pok , 75. J. Lhoták , 87. M. Šmíd
15

Košutka po dlouhé době vyrazila na venkovní hřiště. Na Letné se dlouho rozkoukávala a po první třetině utkání prohrávala o tři branky. Ve druhém poločase se ale rozložení sil úplně otočilo a tak si Košutka nakonec odváží zlatý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V arálu Letné pěkné fotbalové počasí. V jeho okolí ale temné mraky, z kterých se sem tam objevily blesky a zněly hromy. Zápas ale nakonec minuly a zápas tak neovlivnily. První šanci si připravila Letná, když hlavička Tomana po rohovém kopu skončila vedle. Vzápětí reagovala i Košutka. Šmíd postupoval středem sám na brankáře, svůj pokus už ale tísněný obráncem poslal těsně vedle tyče. Jinak se ale první poločas odehrával ve větší míře před brankou hostů. Skóre tak otevřel v 19. minutě vlastní brankou Bureš, který v souboji na zadní tyči s Vonáškem uklidil míč do vlastní sítě po ostrém kapsovém centru od Petra Sýkory. Hned poté se do vápna dral Svoboda, ke kterému pozdě přispěchal Kastl a kopala se penalta. Tu proměnil ve 21. minutě Toman. Blesková pětiminutovka domácích skončila ve 25. minutě, když se za obranou ocitl Rampa. Domácí útočník měl být v ofsajdovém postavení. To by se ale nesměl zapomenout ještě hlouběji v šestnátce Lhoták. Rampa tak postupoval sám a i když to vypadalo, že se slabou střelou ukvapil, smiloval se nad ním brankář hostů, který jeho pokus za svá záda smolně propustil. V závěru poločasu se už znovu začala zastřelovat i Košutka. Nejdříve mířil nad Pok, pak domácí přežili nepříjemný závar v jejich vápně, aby následně z přímého kopu rozvlnil ve 40. minutě síť Pok

 

 

Druhý poločas navázal na konec toho prvního. Iniciativu v něm převzala Košutka, která dělala vše proto, aby domácím ještě cestu za třemi body řádně zkomplikovala. Hosté dlouho nebyli odměněni góly. To se změnilo až v 75. minutě, když na rozdíl pouhé jedné branky snížil Lhoták. O drama tak bylo postaráno. Poslední slovo měla nakonec Košutka, která alespoň bod přeci jenom zachránila. Možnost vyrovnat měl na kopačce Šmíd a v 87. minutě jí nepohrdl. Rozhodčí pak čekaní na záverečný hvizd protáhl o tři minuty, ve kterých se hosté dožadovali penalty, ale dopřána jim nebyla. Ba co víc, skončila navíc zlomenou klíční kostí jejich hráče. Po uplynutí nastavení už se mohli aktéři přesunout k obrázovkám na hokejové utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Dalibor Máj, hráč: Takový zápas se těžko hodnotí. Start velice kvalitní, 25. minuta a stav 3:0. Bohužel se zranil stoper David Sýkora, což na hře naší obrany bylo znát a po gólu z přímáku jsme šli do kabin za stavu 3:1. Ve druhém poločase nás soupeř tlačil mnohem víc, zranili nám našeho nejlepšího hráče Petra Sýkoru a opět jsme udělali několik chyb v obraně, které soupeř potrestal. Výsledkem je celkem spravedlivá remíza 3:3.

TJ Košutka Plzeň B
Zdeněk Hladík, trenér: V sobotu jsme zavítali na Letnou, kde nás čekal nepříjemný soupeř. V prvních deseti minutách jsme byli lepším celkem, nastřelili tyč a to bylo bohužel vše. Domácí začali být aktivnější a byl z toho pro nás vlastní gól a hned po minutě jsme inkasovali druhý gól z penalty. Když jsme dostali třetí branku, nevypadalo to s námi vůbec dobře. Do konce poločasu jsme zaslouženě snížili skóre. Ve druhém poločase, za neustálého deště, jsme domácí, krom dvou šancí, kde nás podržel gólman, do ničeho nepustili a naopak my jsme diktovali tempo hry. Vcelku po právu a zaslouženě jsme vyrovnali. V poslední minutě nám byla odepřena v celku jasná penalta, kde jsme mohli utkání přetočit na naši stranu. Víc než neodpískaná penalta mě však mrzí zranění našeho hráče (penaltová situace), který hned po konci utkání musel na pohotovost. Verdikt: zlomená klíční kost. Přeji Martine brzké uzdravení.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
M. Stenzel [-] - D. Sýkora [-] (26. J. Spěváček [-] ) , D. Máj [-] , J. Svoboda [-] , J. Toman [-] , V. Vonášek [-] , P. Kraft [-] , P. Sýkora [-] (79. F. Fišer [-] ) , Š. Brožek [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

TJ Košutka Plzeň B
J. Tříska [-] - M. Trnka [-] , F. Bloch [-] , J. Chaloupka [-] , J. Lhoták [-] , P. Sobotka [-] , J. Bureš [-] , M. Pok [-] (71. M. Rauner [-] ) , A. Kirilov [-] , J. Kastl [-] , M. Šmíd [-]

ŽK: 52. P. Sýkora , 65. D. Máj , 89. J. Toman - 17. F. Bloch , 76. J. Bureš , 92. J. Tříska .
Hráči zápasu: P. Sýkora - M. Šmíd .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: DVOŘÁK David - RYBINSKI Lukáš, KERAMIDAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Lukáš Ulč
Tip experta: výhra domácích

Letná má mladé mužstvo, které doma rezervu Košutky přehraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích