Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 17:30

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Historie se opakovala, Lhota nadělila Chotíkovu i podruhé v sezoně desítku


15

Když se oba soupeři potkali naposledy, byl z toho v posledním podzimním kole dvouciferný debakl. Málokdo ale čekal, že by se něco podobného mohlo opakovat. Chotíkov sice výsledek vylepšil i tak ale inkasoval znovu více než deset branek a ze zápasů se Lhotou zapisuje celkové skóre 2:24.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se na poslední konfrontaci se Lhotou nevzpomínalo nejlépe. Své vzpomínky ale nevylepšili, ba naopak. Netrvalo dlouho a hosté vedli. V 5. minutě zařídil domácím rychlé vedení Eliášek. Gólové hody ale teprve začínaly. V 11. minutě zařídil dvoubrankové vedení Bečaver. Stejný hráč se do listiny střelců zapsal i podruhé v 15. minutě. Chotíkov tempu Lhoty nestíhal a jeho ztráta se začínala hrůzostrašně zvětšovat. Ve 20. minutě přidal další gól Eliášek, aby čtyři minuty poté dokonce zkompletoval už po 24 minutách hry hattrick. V tu dobu bylo už úplně zřejmé, kdo ze zápasu odejde jako vítěz. Domácí v hlavě utkání odepsali, hosté se naopak po nepovedených minulých zápasech se slabou produktivitou bavili. Poslední brankovou čárku na seznam střelců udělal v prvním polčoase ve 42. minutě Záhrobský.

Stejný střelec, který poločas brankou ukončil, druhý poločas gólem v 57. minutě začal. O deset minut později byl na světě druhý třígólový šutér. Svým pokusem se nemýlil znovu Záhrobský, který tak zaznemanal čistý hattrick. Domácí už si přáli být v šatně nebo možná lépe v hospodě na hokeji, pár minut si ale museli ještě vytrpět. Přesnou trefu zaznamenali přeci jenom i domácí, když jedinou radost v zápase obstaral v 71. minutě Petr Kolesa. V 72. minutě čekání na konec domácím neznepříjmenil velice produktivní Eliášek. Nejlepší střelec zápasu si na své triko připsal i jubilejní desátý gól, který možná nebyl zas tolik příjemný pro jeho peněženku, kdo ví. Posledním, kdo donutil rozhodčího vytáhnout notýsek z kapsy, byl pak v 86. minutě Šindelka.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Zápas jsme měli až na pár výjimek pod kontrolou a díky tomu, že se nám povedlo vstřelit brzy více gólů, tak soupeř skoro rezignoval a zápas se dohrával v pouťovém tempu. Domácí se už od 25. minuty asi viděli někde na hokeji. Vyčníval Jirka Eliášek, který hrál proti svému oblíbenému klubu a protože dodržel předzápasový rituál a prošel všechny bary ve městě, tak to tam prostě padalo. Dále Jirka Brož, který rozdával balóny jak Toni Kroos z Realu Madrid a Kuba Záhrobský, který vstřelil hattrick.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - M. Vyskoč [-] (65. C. Dalakov [-] ) , V. Šubrt [-] , M. Rubáš [-] , D. Kestler [-] , R. Vomáčka [-] , M. Hauer [-] (57. L. Sedláček [-] ) , D. Soukup [-] , P. Kolesa [-] , M. Tříkač [-] , Š. Kolesa [-] (16. V. Kratochvíl [-] )

TJ Sokol Lhota B
L. Böhm [-] - M. Bečaver [-] , M. Šindelka [-] , J. Brož [-] , V. Bartovanec [-] (46. D. Fictum [-] ) , V. Suda [-] , J. Eliášek [-] , L. Novák [-] , J. Langer [-] , J. Adlt [-] , J. Záhrobský [-]

Hráči zápasu: J. Eliášek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KRŮS František - KRÁL Tomáš, HORA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Lukáš Ulč
Tip experta: výhra hostů

Zápas rezerv mužstev z krajského přeboru. Padne hodně gólů. Lhota však odveze 3 body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů