Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 18:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudná proti Smíchovu potřetí vyrovnat nezvládla a doma znovu rozdala body, rozhodla výstavní trefa Hranáče


Branky


15

Smíchov se nenápdně přibližuje středu tabuky. V nastoleném trendu pokračoval i na Roudné, u které rozhodně neplatí můj dům, můj hrad. Utkání rozhodla přesná střela z dálky a jelikož domácí dohrávali kvůli různým okolnostem v devítí, ani závěrečný tlak se nakonec nekonal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudná v jarní části venku bere, ale doma rozdává. Proti rozjetému Smíchova ne příliš dobrá vyhlídka. A týmy podle statistik také zápas začaly. V 8. minutě otevřel skóre zápasu přesnou ranou Hess. Po úvodní brance se ale začaly kupit nepřesnosti, šance i tak ale k vidění byly. Do jedné z nich se po 22 minutách prodral domácí Kašpar a smazal ztrátu Roudné. Z vyrovnání se domácí však neradovali dlouho. Míč si ve 27. minutě vzal do parády Marushchak a překonal Diviše. Aby ale oba týmy byly v proměňování svých gólovek stejně úspěšní, zařídil těsně před pauzou ve 44. minutě vyrovnání Vachovec.

 

 

 

Domácí snajpr ale musel v poločase střídat, což značně omezilo domácí sílu směrem dopředu. Na záčátku poločasu pokračoval fotbal s velkým množstvím nepřesností, jelikož ani jeden z celků nechtěl udělat chybu. Z nervozity je vysvobodil v 65. minutě výstavní trefou z dálky Hranáč, jehož pumelice skončila přesně pod horní tyči branky soupeře. Domácí ale i potřetí našli odpoveď. Znovu dostali balon do branky Smíchova, boužel pro ně ale rozhodčí posoudil jejich počínání v předešlém souboji jako faul, a tak museli své oslavy minimálně odložit. Snaha domácích musela v závěrečných minutách probíhat jen v devíti hráčích. Červenou kartu totiž viděl za zákrok na unikajícícho útočníka hostů Brichcín a navíc domácí dohrávali bez zraněného hráče, za něhož už na lavičce náhrada nebyla. Ve výsledku tak Roudná doma znovu rozdala body.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Tak na jaře je to stále stejné, doma se nám moc nedaří a navíc hrajeme špatně. Navrch musel o poločase střídat náš kapitán Vachy a tím skočila naše útočná snaha a na domácím hřišti jsme opět prohráli.

SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Tohohle vítězství si cením o to víc, že jsme měli značný problémy s poskládáním sestavy a nakonec jsme museli povolat Luďu ve výslužbě, Honzíka Jaroše s bolavým kolenem a Suliho bez kopaček. V první půli se nám i Roudný podařilo dobře vyřešit polovinu svých příležitostí a do kabin se odcházelo za asi spravedlivého stavu 2:2. Ve druhý půli bylo, stejně jako v tý první, k vidění poměrně velký množství nepřesností. Co se ale povedlo, byla Hranovo střela z 30 metrů pod klacek. Domácím se ještě podařilo dostat jednou míč do naší branky, ale tvrdý souboj, který tomu přecházel, byl naštěstí pro nás, posouzen jako faul. K závěrečnýmu tlaku se soupeř nezmohl, protože vinou zranění a červený karty dohrával v 9 lidech. A protože my jsme udělali ze 4 brejků 4 ofsajdy, skóre se již neměnilo. Ze zápasu bych vyzdvihl oba brankáře, protože i přes inkasované góly toho spoustu pochytali.



Sestavy


SK Roudná
J. Diviš [-] - L. Jandoš [-] , L. Franěk [-] (72. M. Tureček [-] ) , J. Kašpar [-] , M. Vachovec [-] (46. J. Sobotka [-] ) , V. Madunický [-] , M. Ranš [-] , V. Rada [-] , V. Ranš [-] (58. P. Brichcín [-] ) , J. Houfek [-] (72. Š. Míčka [-] ) , P. Kratochvíl [-]

SK Smíchov Plzeň
A. Pretl [-] - V. Marushchak [-] , R. Hess [-] , M. Chudoba [-] , D. Hranáč [-] , J. Jaroš [-] , M. Bačkovský [-] , S. Šťastný [-] , M. Strejc [-] , L. Rous [-] (58. J. Pingert [-] ) , V. Duspiva [-]

ŽK: 67. V. Madunický - 21. L. Rous , 80. S. Šťastný , 84. D. Hranáč . ČK: 90. P. Brichcín .
Hráči zápasu: D. Hranáč .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Pena Miroslav - RYBINSKI Lukáš, ŠPELINA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Lukáš Ulč
Tip experta: remíza

Tento zápas bude zajímavý a dle mého názoru může dopadnout jakkoliv. Dám kříž.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích