0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 18:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce v Hradišti splnily výhrou mnohdy nepříjemnou povinnost


Branky


15

Před zápasem činil rozdíl v tabulce mezi Ledci a Hradištěm propastných 40 bodů. Domácí i tak drželi krok a dlouho prohrávali jen o gól. Ledce ale v závěru přidaly dvě branky a připsaly si body, které je stále drží na druhém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledce přijely do Hradiště jako jasný favorit. Hradiště ale nechtělo dát svou kůži lacino. Nepříjemností pro ně byla rychlá vstřelená branka od Fiedlera už v 7. minutě hry, kterou se hosté dostali do vedení. Kdo by ale čekal, že tato branka domácí zlomí a protrhne pověstná gólová stavidla, ten se mýlil. Na hřišti tabukový rozdíl nebyl znát. Hrál se vyrovnaný zápas, navíc i Hradiště hrozilo a jen díky brankáři hostů mohly Ledce držet vedení i na konci prvního poločasu. Před druhým dějstvím tak domácí právem cítili šanci na bodový zisk.

 

Ve druhém poločase už ale Ledce přeci jenom zapnuly vyšší rychlostní stupeň. Lépe se jim dařilo při hře s míčem. Díky tomu domácí začali přehrávat a hlavně je už nepouštěli do velkých šancí. Pojišťovací branku ale ne a ne přidat. Hosté se v koutku duše strachovali až do 70. minuty. V té si přesně seřídil mířidla Kramer a přidal na hostující kopačky trochu klidu. Domácí najednou věděli, že na body to asi už v ten den nejspíše nebude. V tomto tvrzení je pak pro jistotu ujistil druhým přesným zásahem v 83. minutě Fiedler, který byl zároveň tím posledním, co oba týmy z hlediska zásadních momentů na hřišti předvedly. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Ledce
Lukáš Ulč, hráč: V první půli nám bylo Hradiště více než vyrovnaným soupeřem a jen díky několika vynikajícím reflexivním zákrokům našeho brankáře Dominika Mazáka jsme uhájili těsné vedení. Ve druhém poločase jsme dle mého názoru začali více kombinovat a domácí opticky přehrávat. Vítězství za tři body se nerodilo lehce a jsme za něj rádi i díky tomu, že trenéři museli se sestavou více improvizovat. Dík patří naším fanouškům, kteří nás do Hradiště přijeli podpořit ve velkém počtu.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Kačena [-] - M. Valeček [-] , H. Vladimír [-] , J. Rada [-] (76. M. Blumentritt [-] ) , O. Pytlík [-] , V. Tulačka [-] , J. Ženíšek [-] , J. Rucký [-] (70. P. Beneš [-] ) , M. Furár [-] , V. Krušina [-] , V. Sirotek [-]

FK Ledce
D. Mazák [-] - L. Kramer [-] , A. Pokorný [-] , A. Pašek [-] (87. K. Helma [-] ) , T. Fiedler [-] , R. Láryš [-] , V. Mandaus [-] , V. Svoboda [-] , L. Kraček [-] , J. Mentlík [-] , L. Janka [-]

ŽK: 30. M. Furár .
Hráči zápasu: D. Mazák , R. Láryš .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: KRÁL Tomáš - MIČAN Jan, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Lukáš Ulč
Tip experta: výhra hostů

Podobné zápasy nemám rád, jsme jasný favorit. Věřím, že zvítězíme a nedojde k žádnému překvapení. Nesmíme však nic podcenit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů