Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 12:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Roudná v nastavení šokovala Košutku a oplatila jí na chlup stejnou porážku z podzimu


Branky


16

Souboj sousedů v tabulce sliboval vyrovnanou podívanou. Nakonec se v chladném počasí opakovala historie podzimního zápasu, kdy Košutka otočila v závěru zápas na Roudné. Tentokrát stejně hořkou pilulku musela zkousnout ona, když Roudná dokonala zvrat dokonce až v nastaveném čase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podzimní duel mezi Roudnou a béčkem Košutky otočili hosté z Košutky v závěru. Roudná chtěla soupeři porážku vrátit a na umělé trávě na Bolevci začala lépe. Držela míč na svých kopačkách a domácí tým příliš ze své poloviny nepouštěla. Žádnou výraznou šanci si ale hosté nevypracovali. Košutka se postupem času rovněž dostala do hry. Během krátké přeháňky nejdříve mířil jeden z domácích hráčů mimo. V navazující akci si ale Jan Chaloupka narazil ve 30. minutě uvnitř vápna míč se spoluhráčem a po hezké kombinaci procedil balon pod brankářem do sítě. Vedení domácích ale netrvalo dlouho. Po sedmi minutách rozehrával přímý kop téměř z poloviny hřiště Kratochvíl, jehož centr našel hlavu Kratschmera, kterému se míč po čepici svezl přímo za tyč branky střeženou domácím Stupkou. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu. 

 

O poločasové přestávce se domácí realizační tým rozhodl vyslat na plac Ježka, a jak se ukázalo, byl to tah velice povedený. Už po třech minutách hry se hostující obránci na vápně nedohodli, kdo bude odehrávat míč, čehož perfektně využil právě Ježek a vrátil domácím vedení. Vedoucí branka povzbudila spíše domácí, kteří se snažili přidat třetí a rozhodující branku, ale žádnou svou akci ke gólovému vyústění nedotáhli. Roudná tak dlouho svého soupeře přesvědčovala, že se nic nemůže stát, až se stalo. V 77. minutě hosté házeli aut až do vápna Košutky, který si vzal do parády Baláž a na přední tyči procedil balon pod brankářem. Když už zápas spěl k remíze, přišla na řadu podobná standardní situace jako v prvním poločase. Vysoký míč si tentokrát našel v 91. minutě Titěra a jím líznutý centr skonči nechytatelně v horním rohu branky. Domácí se už z této studené sprchy neprobrali a odcházeli celkem smutně s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: Souboj dvou týmů s podobným postavením v tabulce přinesl velmi vyrovnané utkání. Hosté na začátku zápasu měli více ze hry a svým důrazem nás přehrávali. Po drobné úpravě rozestavení a přitvrzení v osobních soubojích jsme se začali prosazovat i my. Po velmi pěkné kombinační akci jsme vstřelili první branku utkání. Hra se přelévala od jedné branky k druhé a opět po pěkné kombinační akci se prosadili nyní i hosté. Do druhého poločasu jsme šli s cílem soupeře více a výše dostupovat. Výsledkem bylo vstřelení vedoucí branky a řada gólových šancí, které však z naší strany nebyly proměněny. A jak se říká, nedáš dostaneš, soupeř srovnal. Utkání by za mě slušela více remíza, ale soupeř těsně před koncem utkání vstřelil ze standardní situace vítězný gól. Tentokráte bych utkání zhodnotil i s ohledem na množství neproměněných šancí jako velmi smolné se zbytečnou ztrátou bodů.

SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Vyrovnané a běhavé utkání, kdy se na konci zápasu projevilo naše kvalitní soustředění ze Železné Rudy a utkání jsme nakonec v závěru překlopili na naší stranu.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
L. Stupka [-] - J. Chaloupka [-] , F. Bloch [-] (63. R. Holý [-] ) , J. Chaloupka [-] (78. O. Sotona [-] ) , L. Kovařík [-] , J. Kastl [-] , Z. Zelenka [-] (46. T. Ježek [-] ) , J. Lhoták [-] , M. Vokáč [-] , T. Ivankiv [-] , M. Langmajer [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Titěra [-] , L. Baláž [-] (85. J. Diviš [-] ) , M. Vachovec [-] (80. M. Tureček [-] ) , T. Kratschmer [-] (46. J. Kašpar [-] ) , M. Ranš [-] , V. Rada [-] , T. Pfleger [-] , V. Ranš [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Houfek [-] (89. V. Madunický [-] )

ŽK: 29. J. Kastl .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - KULI Karel, DVOŘÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: David Tobrman
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že kluci z Košutky zápas urvou ve svůj prospěch.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích