4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany oplatily Žákavě vysokou porážku z podzimu


Branky


31

Chlumčany měly o motivaci postaráno. Na podzim podlehly svému soupeři ve vzájemném zápase 0:5. Odplata byla ovšem sladká. Chlumčany ovládly oba poločasy výsledkem 2:0 a zaslouženě si došly pro vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Daleko lépe do zápasu vstoupil domácí tým - tedy Chlumčany. Ty začaly aktivně a už v 5. minutě si našel odražený Michal Vojáček, který propálil vše včetně gólmana a domácí rychle vedli.

 

Žákava chtěla hrozit hlavně z brejkových situací, k dispozici měla i řadu rohových kopů. Gólman Hlůžek ale mohl zůstat klidný.

Naopak na druhé straně bylo opět rušno. Kolmou přihrávku si převzal jeden z útočníků, který byl ve vápně zastaven pouze za cenu nedovoleného zákroku. Penaltu proměnil Adam Beránek.

 

Chlumčany byly lepší snad ve všech aspektech hry a zaslouženě šli do šaten s dvougólovým náskokem.

 

Do druhého poločasu hosté zkusili něco změnit. Herní projev se ale podobal tomu z první půle. Co o to, šance by byly. Koncovka ale v neděli žákavským hráčům jednoduše nefungovala.

 

Domácí do unavené obrany v závěru zápasu zasadili ještě dvě rány. V 81. minutě se prosadil střídající Pavel Šimána, chvíli po něm na konečných 4:0 upravil rovněž střídající Michal Němeček. Zasloužené vítězství Chlumčan tak řídili čtyři různí střelci, Žákava poprvé v sezóně nevstřelila ani branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Jan Havlík, hráč: Zápas se mi narozdíl od minulého týdnu hodnotí v dobré náladě. Celý tým předvedl skvělý výkon směrem dopředu a zodpovědný výkon směrem dozadu. Jsem rád, že 3 body zůstali v Chlumčanském ďolíčku. Snad na tenhle výkon navážeme příští týden v Tlumačově.

FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Jak jsem psal v tipovačce, očekávali jsme bojovný zápas, bohužel pro nás v něm bojovali pouze domácí. Hlavně v prvním poločase byli rychlejší, důraznější, dobře kombinovali, svojí hrou nás donutili nakopávat jen dlouhé balony a kupit chyby v rozehrávce. Do druhé půle jsme jim chtěli být alespoň rovnocennými soupeři, ale byli jsme 25 minut maximálně lehce obstojným soupeřem. Konec už byl zase vlažný a soupeř upravil skóre na konečných 4:0. My musíme tenhle zápas hodit za hlavu a připravit se na náročný zápasový program, který nás teď čeká. Chlumčanům gratuluji k výhře, byli jasně lepším týmem.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
P. Hlůžek [-] - F. Šteffel [-] (66. M. Němeček [-] ) , J. Javorský [-] , P. Dostálík [-] , J. Havlíček [-] , A. Beránek [-] , O. Bobyr [-] (58. J. Potočník [-] ) , M. Vojáček [-] (75. P. Šimána [-] ) , L. Milota [-] , J. Havlík [-] , D. Štolle [-]

FK Žákava
P. Bočan [-] - P. Malý [-] , V. Mencl [-] (62. J. Kosťu [-] ) , M. Froněk [-] (46. M. Soukup [-] ) , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , O. Soukup [-] , T. Froněk [-] (86. A. Tafat [-] ) , M. Boukal [-] (78. L. Mourek [-] ) , S. Nekola [-] (78. J. Hamák [-] ) , L. Kosnar [-]

ŽK: 11. J. Havlík - 27. J. Smazal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CUPL Patrik - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra hostů

Zajíždíme na horkou půdu do Chlumčan, které nám budou chtít oplatit podzimní porážku 5:0. My bychom zase rádi prolomili Chlumčanské prokletí… už si ani nepamatuji, kdy naposledy (jestli vůbec) jsme odtamtud body přivezli. Čekám vyrovnaný boj, který nakonec zvládneme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích