D. Sperl 71.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 18:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Lhota se opět střelecky trápila. Ve Zruči jsou rádi za bod, ale chtěli by víc


Branky


25

Střelecké a výsledkové trápení Lhoty posledních týdnů nezastavuje. Hráči pod vedením dvojice Varga - Bezdička nevyhráli už sedmý zápas v řadě, tentokrát neudrželi alespoň jednogólový náskok ve Zruči. Domácí hrající o záchranu berou jistě každý bod, ale pro jistotu udržení se v soutěži by chtěli pojistku dříve, než v posledním zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jiří Lauko, trenér: Každý bod je dobrý a tento je zasloužený. Musíme ta tři mužstva nechat za sebou. Odehrál se bojovný zápas z obou stran. Podle mého názoru je bod spravedlivý. Lhota začala náporem a v prvních 15 minutách měla více míč na kopačkách. Poté jsme se dostali do hry i my a nějaké šance tam také byly. Ale ve 45. minutě jsme si nepohlídali rohový kop a Lhota vedla. Ve druhé půlce jsme zlobili i my a krásným gólem jsme vyrovnali. Bod je proti Lhotě dobrý.

TJ Sokol Lhota
Martin Varga, trenér: Zápas, ve kterém se opět potvrdila naše momentální slabost. Na gól se strašně nadřeme a z minima inkasujeme. Kdyby poločas byl 3:1, 4:1 pro nás, odpovídalo by to poločasovému dění na hřišti. Ve druhém poločase naše hra trochu opadla, nicméně jsme měli dostatek šancí na to odskočit na rozdíl dvou gólů a uklidnit se. Bohužel soupeř v poločase třikrát vystřelil na bránu jen z dálky, nicméně jeden závar stačil k tomu, aby srovnal na konečných 1:1. Aby toho nebylo málo, každým zápasem se nam zvyšuje marodka, k dnešnímu dni už je to 5 hráčů. Nezbývá než se připravit na další zápas a věřit, že už tu neskutečnou střeleckou smůlu protrhneme.



Sestavy


TJ Zruč
J. Fořt [-] - J. Motyčák [-] , O. Mašek [-] , M. Fryček [-] , R. Kubeš [-] , D. Sperl [-] (73. A. Franěk [-] ) , D. Mošna [-] , V. Pavel [-] , J. Pěč [-] (89. J. Dyk [-] ) , M. Lang [-] , M. Pechman [-]

TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - J. Petr [-] , P. Suda [-] , L. Výškrabka [-] - P. Petrželka [-] , O. Kotrnoch [-] (73. J. Eliášek [-] ) , A. Vlček [-] , J. Jaroušek [-] - J. Peterka [-] , D. Křížek [-] (90. J. Adlt [-] ) , V. Sulek [-] (80. T. Křen [-] )

ŽK: 36. J. Motyčák , 49. D. Sperl , 73. R. Kubeš - 7. D. Křížek , 23. J. Jaroušek , 42. P. Suda , 75. L. Výškrabka , 84. T. Křen .
Hráči zápasu: J. Fořt - V. Sulek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - SIROVÝ Václav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů