1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benedikt rozhodl pro Chotíkov v nastaveném čase!


Branky


27

Tradiční a v dřívějších letech, zejména ve spojení s bývalým trenérem obou celků Petrem Nyklesem, vypjatý zápas krajského přeboru, mezi žluto-černými mančafty, se odehrál na lhotecké trávě před 111 diváky. Většina z nich ale po závěrečném hvizdu spokojená nebyla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve druhé půli si diváci ani hráči oslavně nezakřičeli, jelikož ani na jedné straně branka nepadla. Na obou stranách se největší příležitosti rodily zejména ze standardních situací, ve kterých měl větší starosti hostující brankář, jelikož na druhé straně scházela větší přesnost. Větším pozdvižením byl jen únik domácího Sulka, kterého ve své šestnáctce stíhal Vlk a po následném střetu Sulek padl k zemi. Domácí se dožadovali penalty, sudí jí neodpískal a pro Lhotu bohužel se tedy hrálo dál, bezbrankově, až do přestávky, když hosty ještě v jednom případě podržel brankář.

 

Začátek druhé půle byl pro Lhotu jak ze zlého snu... Ve 48. minutě mají domácí možnost standardní situace ze strany, na úrovni šestnáctky. Vysoký a jednoduchý míč si sebere Bejdák, který vysílá dlouhý nákop na soupeřovo polovinu, kde se snaží zpracovat Pavel Suda, jenže od hrudi se míč odrazí do běhu Humlovi, ten zkusí Lopatu, který v těžké pozici ještě posílá za sebe a Cirok posílá Chotíkov do vedení. O deset minut později ale bylo srovnáno. Křižným pasem byl na pravé straně nalezen Sulek, který vyslal přízemní centr přes celé vápno, kam na zadní tyči ve skluzu mířil Křížek a bylo to 1:1.

 

Když odbíhala 90. minuta, vypadalo to, že zápas skončí dělbou bodů. Jenže poslední útok Chotíkova byl proti... Kuhajda znařízeného přímého kopu mířil povedeně do šibenice, kam se výtečně vytáhl Smola, jenže k jeho smůle míč vyrazil pouze na hranu malého vápna, odkud jej Sluka vyslal hned před bránu a Jan Benedikt nadvakrát padající těla před sebou propálil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Martin Varga, trenér: Těšili jsme se na první domácí zápas po 6 kolech, bohužel pro nás dopadl smolně v nastavení zápasu, kdy jsme dostali gól v 93. minutě. Dnes vyhrál doslova šťastnější tým, nikoli fotbalovější. V prvním poločase jsme měli kopat jasnou penaltu, bohužel z nepochopitelných důvodů ji rozhodčí nepískl, i když na to koukal z pár metrů. Poté jsme měli ještě jednu gólovku, kdy hosty skvělým zákrokem podržel brankář. Hosté kromě jedné nebezpečné standardky v úvodu zápasu neměli za první poločas vůbec nic, druhý poločas z jejich strany byl podobný. Do druhé půle jsme chtěli přidat více na aktivitě a zrychlit přechodovou fázi. Bohužel gól v úvodu druhého poločasu, který jsme soupeři darovali, nás trochu zbrzdil, nicméně se nám podařilo brzy vyrovnat a věřili jsme dál ve vítězství. Bohužel jsme se uchýlili k dlouhým nákopům a to na urputnou obranu Chotíkova neplatilo. Remíza by byla i tak pro hosty ještě skoro jako výhra, bohužel fotbalová štěstěna stála v nastavení na straně hostů. Musím ale uznat, že dnešní výkon z naší strany bohužel nebyl optimální. Naštěstí v týdnu hrajeme pohár, který chceme zvládnout, a tím pádem musíme rychle přepnout. Pak se připravíme na Horní Břízu, kde budeme chtít dnešek odčinit. Nedělám to a ke všem trenérům v soutěži mám respekt, ale to, co předvádí hráč i trenér v jedné osobě, Kučera, je až za hranou a až zůstává rozum stát. Jeho chování a vystupování z této pozice by mělo být reprezentativní a založeno na nějakém respektu vůči všem účastníkům v zápase, bohužel se tak neděje. Je to ale věc Chotíkova a jeho vedení, zda se jim toto vystupování jejich trenéra a hráče v jedné osobě líbí…

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Oba týmy na sebe byly dobře připravené. V poli to byl určitě remízový zápas, se šťastným a chutným koncem pro nás. My nastoupili do zápasu s nějakou taktikou a já jako trenér jsem moc spokojený, že tým poslechl, nikam se bezhlavě nehrnul, možná tak přenechal aktivitu domácím, ale zkušeně si počkal na svoji šanci až do závěru a rozhodl o důležité derby výhře... Taková a kór ve Lhotě, nám samozřejmě chutná mnohonásobně více než obyčejný zápas, což bylo slyšet při pozápasovém pokřiku. Dnes pomohli i střídající hráči, skórovali sváteční střelci. Je vidět, že jsme tým a zdravá kabina. Velká pochvala všem i našim mladým fanouškům za podporu a vytvoření více než domácího prostředí.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - T. Marek [-] , P. Suda [-] , M. Paul [-] , J. Petr [-] - P. Petrželka [-] , V. Sulek [-] , J. Šroubek [-] (46. A. Vlček [-] ) - M. Švehla [-] , J. Peterka [-] , D. Křížek [-] (76. J. Eliášek [-] )

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - M. Prais [-] , A. Cirok [-] (70. J. Benedikt [-] ) , J. Sluka [-] , J. Vlk [-] , P. Kučera [-] (13. J. Vild [-] ) , J. Huml [-] (70. P. Bořík [-] ) , D. Míka [-] , L. Kuhajda [-] , K. Rozboud [-] , M. Lopata [-]

ŽK: 69. V. Sulek - 44. D. Míka , 73. P. Bořík , 93. J. Benedikt .
Hráči zápasu: V. Sulek - J. Benedikt .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SCHNEIDER Josef, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 4. 2024 18:56
Ano vystupování našeho trenéra se nám opravdu líbí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích