0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Koranda v první půli zařídil výhru Rapidu


Branky


25

Nepomuk v minulém kole překvapil na hřiští Petřína last minute brankou a remízovým výsledkem. A když si pozměněná sestava oproti klasickému základu bod proti silnému soupeři vybojovala, dostala prostor i proti dalšímu plzeňskému, tentokrát z Rapidu. Jenže ten přijel již lépe připraven, s cílem napravit předchozí ztráty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 7. minutě museli domácí lovit míč ze své sítě, když rohový kop nejprve ramenem tečoval Kořenek, aby na zadní tyči zavíral vše Daniel Koranda. Nepomuk mohl odpovědět o pár minut později, ale Šmídovu tečovanou střelu vytěsnil nad břevno Liška. Domácí měli pak ve 20. minutě zajímavou standardku z 18 metrů, tu ale Salabai poslal kousek od zadní tyče. Po většinu poločasu měli ale míč na kopačkách hosté a před přestávkou se také dočkali druhé branky. Na levé straně dokázal dostat míč Fikrle na Korandu, který si jedním dotykem obhodil obránce, zařadil šestku a před brankářem se pak mohl rozmyslet, kam mu to pošle. I když si Větrovec sáhl, střelu na přední tyč vytlačit nedokázal.

 

Krátce po změně stran se dostával za obranu domácí Šmíd, kterého dva obránci Rapidu zmáčkli mezi sebe, takže padl ve vápně k zemi a k míči se nedostal. Nepomuk si žádal penaltu, ale sudí Molek, který nastavil už v prvním poločase trochu volnější metr, z něj neustoupil a tento souboj jako nepřiměřený neposoudil. Později na druhé straně mohl Koranda slavit hattrick, ale tentokrát jej Větrovec z úhlu vychytal. Nepomuk chtěl hru oživit a posílit do vzdušných soubojů, takže se na hřiště dostali zkušenější vyšší hráči, se kterými to byl pro Rapid boj. Jenže ani ti si gólovou šanci nakonec nevytvořili, jelikož Jára a Chalupný nebyli ve svých největších šancích přesní. Rapid ale neustal jen v defenzivním bloku, byt stále nebezpečný, zejména po rychlých brejcích. Na konci Drtil mohl jít sám, ale byl dostihnut a ještě Koranda měl další šanci, bez úspěchu. Nakonec Fleisigovo střela mohla potvrdit výhru, ale brankář střelu mířící do šibenice vytěsnil na roh.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Zbyněk Jiskra, trenér: V zápase jsme byli lepším týmem. Proti velmi nepříjemnému soupeři jsme dobře kombinovali a naše bojovnost byla skvělá. Dva góly Dana Korandy jsou samozřejmě skvělým příspěvkem. Všichni odehráli skvělý zápas a mám velkou radost z navrátilce po zranění z Petra Jílka, který hrál excelentně.

SK Rapid Plzeň
Jiří Slach, asistent trenéra: Rapid vyhrál zaslouženě, byl opravdu dobrý. My se s trenérem dohodli, že ponecháme sestavu stejnou, jaká byla na Petříně, jelikož si to kluci s ohledem na výsledek zasloužili. Experiment nám tedy úplně nevyšel, ale pro mladé kluky je jedině dobře, že takovéto těžké zápasy hrají. V týmu si nicméně myslíme, že pro nás měla být písknutá penalta ve druhé půli, ale nepískl jí, takže s ní nijak nemůžeme kalkulovat. Ale jak jsem říkal na začátku, Rapid vyhrál zaslouženě. Gratulujeme našemu bývalému spoluhráči z Nepomuku, trenérovi Jiskrovi. My nějaký náskok na ty týmy ze spodku tabulky máme, tak třeba třeba budeme více dávat prostor mládí, aby se kluci oťukali v nejvyšší krajské soutěži.



Sestavy


FK Nepomuk
Z. Větrovec [-] - M. Berkovec [-] (46. M. Baran [-] ) , J. Nový [-] , J. Pittr [-] , M. Kašpar [-] , J. Vosyka [-] (46. J. Kalabza [-] ) , A. Salabai [-] (65. D. Jára [-] ) , M. Skala [-] , L. Sládek [-] (56. J. Chalupný [-] ) , T. Voráček [-] , D. Šmíd [-] (56. A. Viktora [-] )

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - P. Jílek [-] , J. Kadlec [-] (71. V. Fleissig [-] ) , M. Bezukh [-] (90. M. Kořenek [-] ) , P. Řezníček [-] , T. Řehoř [-] (68. T. Drtil [-] ) , D. Kořenek [-] , D. Koranda [-] (90. M. Brůček [-] ) , T. Ježek [-] (90. T. Křen [-] ) , M. Fikrle [-] , R. Klekner [-]

ŽK: 79. M. Baran , 91. A. Viktora , 91. J. Pittr - 19. P. Řezníček .
Hráči zápasu: D. Koranda , P. Jílek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MOLEK Eduard - KŘEN Jiří, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů