0:3
(0:1)
38. R. Bukač (p.)
57. V. Karel
73. V. Karel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

16.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Božský Kája


Branky


38. R. Bukač (p.) , 57. V. Karel , 73. V. Karel
11

Skvělou jarní formu středopolaře Spartaku Sezemice Vojty Karla odnesl tentokrát Sokol Rohoznice, výsledkem byla jasná výhra hostů 0:3. Gólový účet načal v prvním poločase kanonýr Bukač, aby v tom druhém dvakrát "zazpíval" božský Kája!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Sezemic od první minuty

Měl to být takový malý tahák kola, fanoušci byli zvědaví, zda nevyzpytatelná Rohoznice potrápí favorita ze Sezemic. Osm desítek diváků však od úvodního hvizdu rozhodčího Syrůčka viděla jasnou převahu hostů. Ti zejména v prvních 15 minutách nepustili domácí hráče prakticky na svou polovinu hřiště, bohužel se tato dominance nepodařila vyjádřit gólově.

Po úvodní brance volaly zejména jasné šance Kmetíka, který šel sám na gólmana Magušina, ani po rohu příležitost Reinberga. A tak se ujala až akce ze 38.minuty, kdy po jasném faulu na Ševečka proměnil pokutový kop kanonýr Radek Bukač. Nejlepší střelec soutěže si tak připsal gól s pořadovým číslem 22 - 0:1.

 

Po přestávce začal řádit Karel

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, Sezemice byly aktivnější a tlačily se do zakončení. Rohoznice se snažila o srovnání stavu, její útočné akce však končily většinou v ofsajdu.

Navíc začal řádit ve výborné formě hrající Vojtěch Karel. Stejně jako zpívá ve své písní božský Karel Gott - "Dám dělovou ránu, bum, bum, bum!" - začal zpívat na hřišti svými finesami i mladý sezemický fotbalista.

V 57.minutě obral Karel domácí obranu o míč, slalomem přes tři hráče se dostal až do vápna a exkluzivní práci zakončil efektním obloučkem za záda brankáře - 0:2.

Třetí gól pak stejný hráč přidal jak jinak než z rohu - v 73.minutě přesnou hlavičkou zvýšil na 0:3. Stejným způsobem skóroval i v minulém duelu doma s Chvojencem, příští soupeři Spartaku si budou muset dávat velký pozor na tyto standardní situace.

O výsledku v tu chvíli bylo rozhodnuto a zápas se již v poklidu dohrál. 

Ze strany domácího týmu se k utkání na klubových FB stránkách vyjádřil předseda klubu Vlastimil Halbich:

"V dnešním velikonočním zápase jsme bohužel tahali za kratší konec. Prvních 20 minut jsme se nedostali za půlku. Podržel nás gólman ( nególman). Poté se hra vyrovnala a měli jsme několik šancí a pološancí, ale gól se nám vstřelit nepodařilo. Po jednom z mnoha závarů bohužel pomezní rozhodčí přehlédla aut a z následující akce došlo ke střetu ve vápně-penalta - 0:1. Po přestávce jsme se hnali za vyrovnáním, ale zmrazil nás gól na 0:2. Poté ještě hosté přidali třetí gól a zaslouženě si do Sezemic odvezli tři body… Příště si tři body přivezeme my…"



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Sezemice
Radek Bukač, útočník: "Utkání v Rohoznici jsme nechtěli podcenit, jednoduchých utkání na jaře moc nebude a každý se chce na TOP trojku vytáhnout."



Sestavy


Sokol Rohoznice
P. Magušin [-] - M. Mlynka [-] (66. Š. Pipek [-] ) , R. Fidler [-] , A. Spěvák [-] (74. V. Fidler [-] ) , O. Metelka [-] (74. J. Buchta [-] ) , P. Zezulák [-] , V. Malinský [-] , F. Petránek [-] , M. Křenek [-] , P. Šmaha [-] , J. Skoupý [-]

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] , P. Kmetík [-] (66. V. Tláskal [-] ) , M. Jiroušek [-] (66. D. Leno [-] ) , V. Karel [-] (84. L. Borovec [-] ) , D. Sušil [-] , V. Ševeček [-] (66. P. Sušil [-] ) , T. Vykoukal [-] , A. Blažek [-] , L. Vach [-] , P. Reinberg [-]

ŽK: 60. M. Mlynka , 88. Š. Pipek - 35. A. Blažek , 39. D. Sušil , 53. L. Vach .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - URBANCOVÁ Agáta, STOČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Kevin Ovečka
Tip experta: výhra domácích

Bude to těžké pro domácí tým, ale srdce mi křičí jednička! Jen škoda, že hraji ve stejný čas, takže se nemohu přijít podívat.

Tip: výhra hostů