1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 13:00

16.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteč pluje do klidných vod


Branky


11

Sokol Dříteč nabral po dvou jarních zápasech kurz směrem do klidných vod okresní tabulky. Po vítězství 5:1 v Mateřově v minulém kole si připsal nováček soutěže další tři body nejtěsnější výhrou 1:0 nad SK Křičeň. Jediným úspěšným střelcem utkání byl Filip Polzer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě zranění nevěstili domácím nic dobrého

Necelých sedm desítek fanoušků vidělo v prvním poločase vyrovnaný souboj týmů, které v tabulce dělily pouhé dva body. Hostující Křičeň byla o něco více aktivnější, nicméně ani na jedné straně se vyložené šance nerodily.

Nebezpečí hrozilo zejména ze standardních situací. Velká komplikace pro Dříteč přišla už v 19.minutě hry, kdy musela pro zranění opustit hřiště její brankářská jednička a opora Frinta. Mezi třemi tyčemi ho velmi spolehlivě zastoupil Mrázek.

Navíc se domácím těsně před odchodem do kabin zranil i útočník Bureš, což nevěstilo do druhých 45 minut nic dobrého.

Střídající Ryšavý stihl žlutou i červenou

Po přestávce měli naopak více ze hry domácí hráči, kteří jakoby se semkli po nešťastných zraněních. Dlouho však chybělo kýžené ovoce - góly.

Až v 69.minutě předvedl skvělou individuální akci Pejcha, z jehož parádiček těžil v koncovce Polzer a vstřelil jediný a rozhodující gól utkání - 1:0.

Snahy hostů o vyrovnání naboural svou nedisciplinovaností střídající Ryšavý. Ten svého trenéra rozhodně nepotěšil, když si nechal dát v 79.minutě žlutou a o pět minut později červenou kartu.

I přes mírný závěrečný tlak si domácí Sokol už výhru pohlídal a na jaře je zatím bez ztráty kytičky.

Na závěr ještě zhodnocení zápasu od domácího sekretáře Jaroslava Vinklera:

"V tomto utkání chtěli domácí potvrdit důležité 3 body z Máteřova, ale věděli, že bez absentujících opor Vrážela s Kušnírem a v silném větru to nebude jednoduché. V hostujícím dresu chyběl kanonýr Biath. Kromě nuceného střídání gólmana Frinty již v 19. min. se toho v první půli na zeleném pažitu mnoho nestalo. Odehrával se opatrný fotbal s mírnou převahou Křičenských a množstvím nepřesností na obou stranách. Ve 44. min. se zranil domácí útočník Bureš a na hřiště musel naskočit 50-letý J. Pallas.! Ve druhé půli se Dřítečtí zlepšili, díky přesnější kombinaci drželi míč více na svých kopačkách a dostávali se na dostřel Štěpánkovi svatyně. Obrany obou mužstev s plynoucím časem pracovali stále bezchybně a žádné vyložené brankové příležitosti se neobjevovaly. Až v 69. min. se Pejchovi podařilo šikovně prostrčit míč na volného Polzera a ten se v zakončení nemýlil. Závěr zápasu ovlivnilo vyloučení hostujícího Ryšavého a tak se žádný velký tlak Křičenských nekonal. V závěru se zranil i střídající Pallas a tak oba týmy dohrávaly o deseti lidech. Z utkání kde dominovaly hlavně bezchybné obrany, tak nakonec zůstávají tři důležité body ve Dřítči. Pochvalu za bojovnost si zaslouží celé domácí mužstvo!"



Ohlasy k zápasu



SK Křičeň
Filip Abbrent, hráč: "Byl to remízový zápas. Ani jeden z týmů nehrál dobře, na domácí se usmálo štěstí."



Sestavy


Sokol Dříteč
J. Frinta [-] (19. J. Mrázek [-] ) - P. Skřivánek [-] , V. Divišek [-] , D. Horáček [-] , M. Bednář [-] - J. Pejcha [-] , P. Klamta [-] , D. Červinka [-] , F. Polzer [-] (70. V. Černohorský [-] ) , L. Daněk [-] - D. Bureš [-] (44. J. Pallas [-] )

SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - M. Rež [-] , F. Abbrent [-] , T. Havlíček [-] (60. T. Ryšavý [-] ) , B. Koki [-] , J. Vanžura [-] , A. Branský [-] , P. Malý [-] , V. Beneš [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-] (72. V. Branský [-] )

ŽK: 88. P. Skřivánek - 59. B. Koki , 63. V. Beneš , 73. A. Branský , 79. T. Ryšavý , 90. J. Vanžura . ČK: 84. T. Ryšavý .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MATYÁŠ Radek - MÁLEK Patrik, RAMBOUSEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Kevin Ovečka
Tip experta: remíza

Dříteč není špatná, na druhou stranu Křičeň jsem viděl v přáteláku a vypadala silně. Kanonýr Biath je už zřejmě vyléčený a mohl by být trumfem hostů.

Tip: výhra domácích