Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně loupila v Dražejově


Branky


21

Sobotní odpoledne se neslo ve znamení fotbalu v Dražejově, kam zamířila Volyně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V naší režii!

První branky se přítomní diváci v Dražejově dočkali již po čtyřech minutách hry, kdy se prosadil Václav Chvosta, který dorazil do domácí sítě střelu svého bratra Jaroslava. Stejný hráč navíc pálil přesně i po hodině hry a rázem se Volyně dostala v 64. minutě do zaslouženého, dvoubrankového vedení. To navíc za dalších šest minut ještě navýšil střídající Vojtěch Janoušek a zdálo se být rozhodnuto. Dražejov se ovšem nevzdával a v 81. minutě vstřelil branku naděje kapitán domácích Ondřej Koutský.

Neděje na body ovšem vzala za své v 88. minutě, kdy se prosadil druhý střídající hráč Volyně, Jiří Brabec. Volyně tak zvítězila v Dražejově 4:1 a připsala si na své konto další tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - hráč: Poměrně mladý tým Volyně měl rychlý nástup. Ve 4. min naše chyba, nejspíše i ofsajd hostí, ale branka uznána. Následně jsme měli dvě nevyužité gólovky a poločas zůstal i po dalším tlaku běhavějších hostí 1:0. Další zranění, která po celé jaro provází Dražejov, nás donutila dvakrát chvíli po půlce střídat z hodně okleštěné střídačky a hosté mezi 64-70.min. navýšili rozdíl skóre na tři branky. Nedokázali jsme se dostat do finální přihrávky a skóre jsme pouze korigovali pěknou přímočarou akcí Mertl, Koutský. Chvíli před koncem přidali ještě čtvrtou branku. Volyně byla efektivnější a na body tentokrát nebylo. Situace je kritická a rozhodující zápas odehrajeme nyní ve Štěkni.

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Zápas byl jednoznačně v naší režii už ve 4. minutě postupoval Jaroslav Chvosta z boku na branku. Jeho střelu ještě brankář vyrazil ale přímo na nohu Václava Chvosty a ten už jednoduchou dorážku proměnil. Do poločasu jsme mohli přidat další branky, ale to se bohužel nepodařilo. Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu jako v prvním poločase. Druhou branku jsme přidali v 64. minutě, kdy Václav Chvosta utekl po pravém křídle a tvrdou střelou prostřelil brankáře. O pár minut později v 70. minutě Janoušek přidal třetí branku. Domácím se podařilo v 81. minutě vstřelit pěknou individuální akcí Koutského korigující branku. Závěrečný účet zápasu uzavřel v 88. minutě Brabec, kdy obral o míč domácího obránce a pak střelou k tyči nedal brankářovi šanci.



Sestavy


TJ Dražejov
P. Brož [-] - P. Poláček [-] , O. Koutský [-] , F. Brázda [-] (52. T. Brož [-] ) - T. Hynek [-] (46. T. Martínek [-] ) , M. Mertl [-] , D. Náhlík [-] , M. Křiváček [-] , D. Hlavin [-] (69. D. Nováček [-] ) - J. Štván [-] , T. Pelc [-] -

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - V. Chvosta [-] , P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] , M. Chvosta [-] (84. F. Pubal [-] ) , J. Chvosta [-] (64. F. Dlouhý [-] ) , A. Mack [-] , P. Pubal [-] (66. V. Janoušek [-] ) , K. Hájek [-] , M. Vávra [-] (76. B. Šitner [-] ) , J. Peterka [-] (69. J. Brabec [-] )

ŽK: 24. M. Mertl , 57. O. Koutský , 59. T. Martínek .
Hráči zápasu: V. Chvosta .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - BRODSKÝ Ondřej, HONZÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 5. 2024 12:19
Já jsem hlavně rád, že mužstva bojující o záchranu nepoužívají žádné křivé praktiky typu Berbra či Rogoze, a že s tou očistou fotbalu začínáme u sebe - bylo by jednoduché soupeři nabídnout třeba sud piva a nějakou mňamku k tomu za " odchozený" zápas, ale to už by dnes udělal jen blázen, podvodník a křivák v jednom balení a takoví zde nejsou...Ať sestoupí ten nejslabší tým - sportu zdar....!
Václav Plachta

Expert: Šimon Kouba
Tip experta: výhra domácích

Tady cítím překvapení kola a Dražejov na domácí půdě zvítězí 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosté hrají v pohodě a body si poputují k Volyňce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů