2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou poločasů přinesl ve Vacově remízu


Branky


7. F. Kuneš , 30. F. Zitta - 54. M. Bálek , 65. Z. Mikeš
20

Minulý rok spolu bojovali o druhé místo, letošní podzim přinesl klidný střed. Řeč je o týmech Vacova a Sedlice, které svedlo k vzájemnému souboji první jarní kolo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou brankách

Už od úvodních minut si hráči připravili pro přítomné diváky parádní podívanou, kterou otevřeli hosté šancí Nováka, ten však po přihrávce Mikeše přestřelil domácí branku. To na druhé straně už se Vacov nemýlil a po sedmi minutách hry poslal domácí do vedení František Kuneš. Hosté sice dál měli větší převahu, branky však dávali domácí. Přesně po půl hodině hry se k míči dostal Filip Zitta, který prostřelil Vančáta a poslal domácí do trháku. Kromě gólových momentů byl však viděn i jeden moment z kategorie smolných. Po srážce dvou hráčů musel být ošetřen hostující Martin Čapek, který nakonec zamířil do nemocnice.

Do druhého dějství vstoupili hosté s jasným cílem vyrovnat a už po minutě na hřišti byl blízko kontaktní branky Matěj Bálek, jehož střelecký pokus vychytal Forejtar. O pár minut později se předvedl také sedlický brankář Vančát, který zlikvidoval samostatný únik domácích. Další branky se tak diváci dočkali až v 54. minutě. Hosté dostali možnost přímého kopu, ke kterému se postavil Matěj Bálek a jeho střelecký pokus zaplachtil přímo do vacovské sítě. Sedlice ožila a vyrovnání se hosté dočkali po jedenácti minutách od první branky. Další trestný kop totiž posadil Janoušek přímo na hlavu Zdeňka Mikeše, který se v ideální pozici nemýlil. 

Zápas nakonec, i přes další šance, už žádnou další branku nepřinesl a tak Vacov nakonec prohospodařil nadějné vedení 2:0. Výsledkem 2:2 tak oba týmy berou bod.

 



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Marek Valta - asistent trenéra: Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned v 7. minutě nás poslal do vedení dorostenec František Kuneš. Dařila se nám kombinace a přidali jsme ve 30. minutě další branku, když přihrávku za obranu zúročil Filip Zitta. Hned na začátku druhého poločasu jsme měli ještě jednu velkou šanci, která bohužel pro nás neskončila gólem. Poté Sedlice proměnila trestný kop na hranici vápna a to je nabudilo k větší aktivitě díky které přidali z další standardní situace vyrovnávací branku. Zápas tedy skončil spravedlivou remízou a dělbou bodů.

TJ Sokol Sedlice
Miroslav Petráš - vedoucí mužstva: Domácí nás zaskočili v prvním poločase, ale my jsme se ve druhém výrazně zlepšili a připsali jsme si alespoň bod z venkovního prostředí.



Sestavy


SK Vacov
V. Forejtar [-] - K. Procházka [-] - F. Roučka [-] , J. Bubík [-] - F. Zitta [-] - T. Hozman [-] (75. P. Jáchym [-] ) , M. Valta [-] , V. Valta [-] , T. Sova [-] , F. Kuneš [-] (90. M. Čtvrtnik [-] ) , J. Ketzer [-]

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - D. Houzar [-] , J. Michálek [-] , P. Koutenský [-] , J. Petráš [-] (79. T. Baloušek [-] ) - M. Čapek [-] (26. J. Čabrádek [-] ) , J. Novák [-] (46. M. Zíka [-] ) , M. Bálek [-] , D. Dumský [-] , D. Janoušek [-] - Z. Mikeš [-]

ŽK: 79. V. Valta - 55. J. Čabrádek , 87. Z. Mikeš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novák Roman - KROUPA Richard, DATSENKO Mykhailo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Václav Kucul
Tip experta: výhra hostů

Půjde o jedinou venkovní výhru v tomto kole. Vacov sice doma není špatný, ale Sedlice též venku dokáže zabrat. Padne pět branek a hosté těsně zvítězí, 2:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pro domácí na úvod těžký soupeř. Vacovští chtějí jít tabulkou výš a těžký zápas se soupeřem ze Sedlice vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích