Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2024 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


17
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Zakončili jsme jarní půlsezónu výhrou ve Frymburku a na jaře tedy neprohráli, což je neskutečné a chtěl bych všem, kteří se na tom podíleli poděkovat, zejména pochopitelně hráčům. Doufám, že si to užili a budou si to pamatovat, protože to už se nemusí nikdy opakovat. Samotný sobotní zápas jsme začali skvěle a šli do dvoubrankového vedení, pak jsme si ale zbytečnou chybou v rozehrávce situaci zkomplikovali, domácí nám to ale před koncem poločasu vrátili, když se nedomluvili ve svém pokutovém území. Hru jsme víceméně kontrolovali, ale pak vyrobili penaltu, která přinesla snížení na rozdíl jedné branky. Poté jsme ale přidali čtvrtou branku a zbytek utkání se celkem v poklidu dohrával. Mrzí mě trochu dvě obdržené branky, ale zase jsme venku čtyři dali, takže zasloužené tři body. Jarní jízda nádherná, ale velký závazek a zodpovědnost do nové, náročnější sezóny, ve vyšší a kvalitnější soutěži, snad si to hráči uvědomují, letní pauza je velmi krátká.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
O. Nešvara [-] - V. Kastenmajer [-] , M. Malina [-] , S. Budík [-] (83. V. Liebl [-] ) , L. Řepa [-] , F. Malina [-] (63. V. Tomka [-] ) , O. Malák [-] (46. P. Juhaňák [-] ) , D. Antl [-] , J. Ribár [-] , R. Bagoni [-] , M. Račák [-]

SK Lhenice
D. Rapčan [-] - D. Kiš [-] (83. I. Štangret [-] ) , F. Novák [-] , J. Růžička [-] , D. Trojan [-] - Z. Jedlička [-] , P. Prenner [-] , M. Fišer [-] , D. Jirkovský [-] - F. Traxler [-] (46. J. Máčl [-] ) , J. Mrkvička [-] (46. M. Mahák [-] )

ŽK: 85. R. Bagoni - 38. J. Mrkvička , 85. Z. Jedlička .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Poslední zápas si užijeme a vyhrajeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů