J. Sukdolák 89. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní vyrovnalo minutu před koncem


Branky


89. J. Sukdolák (p.) - 30. O. Hranchak
16

Po výhře nad Chvalšinami zavítala rezerva Spartakovců k dalšímu derby zápasu do Větřní. V zápase o šest bodů měli sestavu prošpikovanou dorostenci. V základní sestavě byli dokonce čtyři. Větříňští v jarní premiéře prohráli v Boršově, v domácím prostředí pomýšleli na bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek byl takový oboustranně poznávací. Větší vzrušení přišlo po čtvrthodině hry, kdy Říha našel ve vápně volného Kolka, ten však svou gólovou příležitost prováhal. Hosté byli od té chvíle aktivnější a častěji se dostávali před branku soupeře. V minutě devatenácté Nowak vysunul do vápna Říhu, po bloku bránícího hráče míč skončil nad břevnem Šimáškovy branky. V polovině prvního poločasu Říha přesnou přihrávkou našel za obranou rozběhnutého Presniakova, ten však v gólovce mířil jen do gólmana Šimáška a byl z toho jen roh. Nedlouho poté měli hosté výhodu standardní situace z velmi dobré palebné pozice. Střela Říhy minula pravou tyč. Ve 28 minutě roh pro hosty, po centru Nowaka hlavičkoval mimo Vávra. O chvíli později se po dalším rohu dostal k odraženému míči Říha, pálil však jen nad branku domácích. Za aktivitu byli Spartakovci odměněni po půlhodině hry, kdy z pravé strany pronikl do vápna Říha, ideální přihrávkou předložil míč nepokrytému Oleksandrovi Hranchakovi, který zblízka poslal hosty do vedení – 0:1. Ve svém premiérovém startu za muže se hned dočkal i gólu. O chvíli později gólman Šimášek kryl střelu Nowaka. Domácí se do nebezpečného zakončení dostali prakticky až v šestatřicáté minutě. Za šestnáctkou se do míče opřel Vnuk, Schneider tvrdou ránu vyboxoval. Na druhé straně se k přímému kopu postavil Kolek, mířil mimo. Pak se o slovo přihlásil větříňský Podskalský, i jeho ránu si Schneider pohlídal a čisté konto uhájil. Do kabin šli po dobře odehraném prvním poločase s jednobrankovým vedením hosté. Jedinou kaňkou první půle mohlo být pro ně to, že měli pouze gól náskok. Druhý poločas příliš fotbalové krásy nepobral. Domácí se herně opticky zlepšili, ale Kapličtí je do nebezpečných příležitostí nepouštěli. Hosté nedokázali do zdárného konce dotáhnout několik slibně rozjetých akcí. Chyběla lepší finální přihrávka. Čtvrthodinu před koncem zastavil Říhu v gólové pozici nesmyslně zdvihnutý praporek asistenta rozhodčího. V 85 minutě centroval z levé strany Kalkuš, nepovedený centr se snášel pod břevno, Schneider byl pozorný a míč vytáhl na rohový kop. V 89 minutě po kontaktu zkušeného Vávry s ještě zkušenějším Sukdolákem rozhodčí domácím daroval pokutový kop. Jiří Sukdolák nabídnutou možností nepohrdl a vyrovnal na 1:1. Krátce na to vypadal daleko věrohodněji zákrok Popova na pronikajícího domácího hráče, ale v tomto případě zůstala píšťalka hlavního arbitra němá. V zápase o šest bodů se tedy nakonec body dělili po remíze 1:1.


Zaslal Libor Granec



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Filip Schneider (brankář): Další z mnoha důležitých zápasu o záchranu. Do Větřní jsme jeli pro tři body, dlouho to vypadalo, ze si je nakonec odvezeme, bohužel rozhodčí v poslední minutě odpískal spornou penaltu a my se museli spokojit jen s bodem. Ovšem musím zmínit, ze už v poločase jsme měli vést o 2-3 branky a zapas už se mohl jen v klidu dohrávat. Musím pochválit kluky z dorostu kteří měli už ráno zapas s dorostem a pak jeli pomoct B týmu a zvládli to víc než dobře. Za zmínku stojí i výkon Fandy Říhy, který připravil náš jediný gól a celkově vyhrál spoustu soubojů, udržel spoustu balonu. V dalším zápase nas doma čeká béčko Hluboké a doufám, ze před domácími diváky zvítězíme.

TJ Spartak Kaplice B
Marian Gondek (trenér): Náš vstup do zápasu byl opatrný a ustrašený a proto nás soupeř zamkl na polovině a vytvořil si tři gólové šance které zneškodnil náš gólman ale i tak jsme v poločase prohrávali o jeden gól v druhém poločase se hra z naší strany zvedla a my jsme urvali důležitý bod . Děkuji teamu a divákům za podporu.



Sestavy


SK Větřní
R. Šimášek [-] - P. Podskalský [-] (46. F. Bauer [-] ) , P. Sikuta [-] , P. Vnuk [-] (83. J. Červíček [-] ) , A. Didkivský [-] , P. Kotlár [-] , T. Bílý [-] , M. Troják [-] , P. Marek [-] , J. Sukdolák [-] , V. Žilavý [-]

TJ Spartak Kaplice B
F. Schneider [-] - P. Dreiling [-] , O. Hranchak [-] (87. J. Kaňka [-] ) , D. Pál [-] , Z. Kolek [-] (62. N. Popov [-] ) , F. Říha ml. [-] , A. Meita [-] (76. M. Lhotský [-] ) , I. Presniakov [-] , T. Vávra [-] , T. Nowak [-] , F. Šedivý [-]

ŽK: 81. M. Troják - 60. F. Šedivý , 76. F. Říha ml. , 83. N. Popov .
Hráči zápasu: J. Sukdolák , R. Šimášek - F. Říha ml. .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klimeš Jiří - VEJČÍK Vít, PETROUŠEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Kaplice je pro mě velkou neznámou. Občas uhrají výsledek, který je překvapením kola, ale pak jsou schopni přijít o body v zápasech, kde jsou favoritem. Nevím jak to bude s výpomocí z áčka, tak hraju plichtu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů