Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2024 15:00

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň nadělila Oseku sedm branek


Branky


18

Zápas Třeboně nabídl nejen osm branek, ale také demolici Oseku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm!

Utkání v Třeboni bylo rozhodnuto již za první poločas, ve kterém domácí Jiskra vsítila čtyři branky. Po půl hodině hry se postupně prosadil ostrostřelec Martin Průcha, Jan Kubata, Leoš Hromádka a nařízený pokutový kop proměnil zkušeně Filip Radosta.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu a po hodině hry přidal "neoblíbenou" pátou branku kapitán Třeboně Jan Matoušek. Následně se sice Osek dočkal v 76. minutě čestného zásahu z kopaček Milana Brabce, definitivní podobu výsledku však dalo duo Martin Průcha - Jan Matoušek, přičemž pro oba šlo o druhé přesné zásahy v utkání.

Konečný výsledek 7:1 tak přinesl tři body třeboňské Jiskře, která skončila na bramborové, čtvrté, pozici. Osek naopak zakončil letošní ročník na místě dvanáctém.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: V posledním domácím zápase jsme chtěli vyhrát. Soupeře jsme nepodcenili a zvítězili. Dobývali jsme soupeře od první minuty. Vytvořili jsme si několik golových šancí a až ve 32. min. vstřelil po pěkném centru od Matouška Průcha první gól. Během čtyř minut jsme dali 3 góly. Do poločasu jsme ještě promněili penaltu a skóre se zastavilo na 4:0. Ve druhém poločase jsme přidali další branky a dobře se naladili na dokopnou, která následovala po zápase. Na jaře jsme doma neprohráli. Chválím celý tým.




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - P. Tůma [-] , J. Matoušek [-] , J. Kubata [-] , V. Bouška [-] , J. Zavadil [-] (84. M. Pánek [-] ) , D. Širhal [-] (88. J. Schneider [-] ) , F. Radosta [-] , J. Vrána [-] (76. J. Vranovský [-] ) , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-]

TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] , D. Stieber [-] (69. J. Jiřík [-] ) , M. Čapek [-] , D. Šulc [-] (63. M. Šůs [-] ) , M. Brabec [-] , Z. Florián [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , L. Němeček [-] , J. Balogh [-]

Hráči zápasu: J. Matoušek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Votava Pavel - NOVOTNÝ Ctibor, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Tomáš Smrčina
Tip experta: výhra domácích

Osek s ohledem na poslední kola a aktuální stav kádru nebude pro Třeboň komplikace. Domácí to zvládnou doma o víc jak tři góly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích