1:1
(1:1)
45. R. Szó
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2024 13:30

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza na závěr sezony přinesla Týnu s Olešníkem bod


Branky


6. J. Mezera - 45. R. Szó
18

Derby na půdě týnské Olympie přineslo pohledný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po bodu

Start utkání vyšel domácímu týmu na výbornou a už po šesti minutách hry se Olympie radovala z vedení, které zařídil Jan Mezera. Další povedené úniky již domácí proměnit nedokázali a zákonitě tak musel přijít trest. Těsně před poločasovým hvizdem překonal brankáře Kubíka Robert Szó, který zároveň vstřelil gól Olešníku s pořadovým číslem sto. Další branka v utkání již nepadla a tak derby přineslo remízu, která přinesla Týnu konečnou třináctou pozici v tabulce a Olešníku pád na třetí pozici. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Roman Hřib - trenér: Do zápasu s Olešníken jsme mohli jít ve větším klidu díky výhře Krumlova, přesto se hrál fotbal v dobrém tempu, hosté měli větší držení balonu, ale my jsme byli nebezpeční a opět jsme chodili z brejků sami na bránu. V první půli dal vedoucí gól Joxa Mezera, který pak šel ještě taky sám na gólmana, ale stejně jako Guti neproměnil. Gól jsme dostali ze situace, kdy jsme před poločasem drželi balon a gólman Kubík nevyhodnotil dobře situaci a dali jsme Olešníku dárek, jinak chytal skvěle, zalepil spousty centrovaných balonů. Konec poločasu byl díky některým rozhodnutím hodně nervózní, ale zvládli jsme to emočně. Ve druhé půli byl obraz podobný, jen jsme chodili častěji sami na golmana, měli jsme celkem osm vyložených šancí, soupeř dvě. Měli jsme Olešník porazit a dokonce i výraznějším způsobem. Přesto musím kluky velmi pochválit za skvělé výkony, které jsme předvedli a po pěti prohrách v řadě jsme získali bod, škoda, že ne tři.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Mravec [-] (57. T. Gondek [-] ) , J. Brom [-] , L. Gutwirth [-] , J. Meidl [-] , J. Mezera [-] (76. F. Ullrich [-] ) - T. Houska [-] (51. L. Stoklasa [-] ) , F. Vaníček [-] (46. M. Procházka [-] ) , V. Dobal [-] , J. Hudeček [-] - L. Maxa [-] -

FK Olešník
O. Cihla [-] - D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , R. Szó [-] , J. Martinec [-] , M. Miklík [-] (82. J. Píša [-] ) , J. Tlapa [-] (72. M. Pavlík [-] ) , L. Vojta [-] , J. Toth [-] , D. Heller [-] (85. A. Píša [-] )

ŽK: 38. V. Dobal , 68. T. Houska - 68. R. Szó , 81. M. Pavlík .
Hráči zápasu: J. Mezera .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - BRYCH Jiří, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Tomáš Smrčina
Tip experta: výhra hostů

Olešník podává pravidelně dobré výsledky a nechybuje. Zvládne to za tři body i v Týně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů