0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes se nechytla s mladšími a dravějšími Roztoky


Branky


13

Kněževes se musela v úvodním jarním zápase představit z důvodu zranění bez velezkušeného Růžičky a bez Miksy, jehož forma šla na podzim velmi nahoru. Roztoky se ukázaly v plné síle, navíc posilněné o útočníka Matěje Krejču, který přišel z Chlumce hrajícího nejvyšší středočeskou soutěž a který se ukázal hned dvěma góly!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roztoky na nic nečekaly

Vzájemný duel mezi Kněževsí a Roztoky by se dal fotbalově pojmenovat jako souboj starých proti mladým. Na domácí straně byla zkušenost a sehranost, na té hostující rychlost a dravost. Velmi těžký zápas čekal na svěřence Rostislava Hertla, kteří se postavili s několika absencemi v základní sestavě kvalitnímu celku pod vedením Pavla Hrušky.

 

Roztoky se mohou těšit z obrovské posily, která se hned ukázala v tom nejlepším světle. Hned ve 14. minutě dostal Krejča míč za obranu, praporek pomezního sudí zůstal k nepochopení domácí strany dole a nadstandardní útočník pro okresní soutěž trestal - 0:1. O deset minut později to byl stejný hráč, který si dělal ve středu hřiště co chtěl, poté poslal rohlíček na zadní tyč, kde byl s gólovým zakončením připravený Čumpelík - 0:2.

 

Od začátku zápasu byla znát rychlostní převaha hostujícího celku, se kterou měla Kněževes velké problémy. Domácí nezachytili začátek utkání a neuběhla ještě ani půl hodina a manko bylo třígólové. Znovu u toho byl Krejča, který těžil z přesného centru, natáhl špičku kopačky a Lenner byl bez šance - 0:3. Na domácím celku bylo vidět, že tento zápas nebude zrovna ten z kategorie povedených. Roztoky kontrolovaly zápas, Kněževes se do hry nedokázala pořádně dostat a žádnou další branku první půle už nenabídla.

Brzká červená vzala naděje

Pokud chtěla Kněževes přemýšlet o nějakém zvratu, musela toho hodně změnit. Pokud nějaké naděje létaly nad kněževeským pažitem, tak v 52. minutě dolétaly. Krejča si to namířil sám na branku, P. Čihař ho nedovoleně zastavil a musel do sprch. Po vyloučení se domácí semkli a svého soupeře, který byl dosud na koni, do tolika šancí nepouštěli.

 

Hosté polevili ve svém tempu a trvalo, než si našli cestu přes zformovaný zkušený domácí celek. Kněževes odolávala, ale síly ubývaly a hosté vycítili potřebu vsítit další branku. To se podařilo až v 80. minutě, když souboj ve středu hřiště vyhrál Fikejz, připravil si palebnou pozici a krásnou ranou o tyč stanovil konečné skóre - 0:4. Roztoky berou cenné a jednoznačné vítězství, kterým ukázaly, že se s nimi na jaře musí počítat!

 

Galerie od věrného fotografa Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: Vzhledem ke stavu mého kádru, kdy během různých zdravotních problémů jsem bez čtyř hráčů základní sestavy, tak se dnešní utkání hodnotí velmi snadno. Roztoky, které v zimní přestávce vhodně doplnily kádr, nás jednoduše přejely. Nechci říci rozhodující, ale velmi zásadní moment, byl první gól, který jsme obdrželi z dvoumetrového ofsajdu. Chápu, že arbitrů je málo. Byl jsem hlavním rozhodčím upozorněn, že je to první utkání pomezního Pavlíka na lajně a chápu, že kluci se to musí někde naučit, ale pro lidi, kteří chtějí jako já dělat fotbal na vesnici poctivě s materiálem, který mají, tak jsou tyto momenty zásadní. Jinak gratuluji soupeři k vítězství.

TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: V zápase byl znát věkový rozdíl obou sestav. Na naší straně byla daleko větší rychlost a dynamika, zápas jsme měli celkově pod kontrolou. Ve druhém poločase dostal soupeř brzkou červenou kartu a náš výkon byl poté profesorský. Kněževes se semkla a do ničeho nás nepustila. V závěru ale došla soupeři síla a projevil se zmíněný věkový rozdíl, díky čemuž jsme přidali další branku. Zaslouženě jsme vyhráli, do hry se navíc dostali i dorostenci, takže spokojenost.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - D. Mašík [-] (50. J. Žemlička [-] ) , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] (70. R. Hertl [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , J. Kříž [-] , M. Šefara [-] , P. Čihař [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Krejča [-] (73. F. Procházka [-] ) , M. Ciprian [-] (46. . Ben [-] ) , O. Čumpelík [-] , J. Nejedlý [-] , P. Hruška [-] , M. Merhaut [-] , P. Barčot [-] (67. D. Barčot [-] ) , V. Horský [-] , M. Liprt [-] , M. Fikejz [-]

ŽK: 16. J. Kříž - 70. P. Hruška . ČK: 52. P. Čihař .
Hráči zápasu: L. Fiška - M. Krejča , P. Hruška .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BENEŠ Vladimír - VÁŇA Josef, PAVLÍK Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Viděl jsem jeden přípravný zápas Roztok a jestli budou hrát stejně, tak prohrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů