2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mšecké Žehrovice okradly o body Lubnou


Branky


14

Mšecké Žehrovice se postaraly na úvod jara o velké překvapení, když z Lubné vezou cennou remizu! Baník dvakrát vedl, ale hosté dokázali pokaždé najít odpověď a nakonec to mohli být právě oni, kdo se bude radovat. Neproměněná tutovka v závěru ale rozhodla o tom, že se body nakonec dělily. V jednom táboře spokojenost, v druhém naopak...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě žehrovické odpovědi

Pod vedením Jakuba Kolka a Ondřeje Zázvorky absolvovaly Mšecké Žehrovice zimní přípravu a nyní přišel ostrý test! Úvodní jarní zápas na hřišti Lubné, která byla jasným favoritem. Svou roli Baník také potvrdil, tedy alespoň ze začátku. Běžela 11. minuta a přímý kop nedaleko střídaček zahrával Jirásek. Svou excelentní levačkou poslal rohlík do šestnáctky, kde byl ve vzduchu úspěšnější před brankářem Sogbo a hlavou otevřel skóre - 1:0.

 

Lubná se snažila diktovat tempo hry, ale Mšecké Žehrovice dokázaly odolávat. Šance domácích hosté přečkali a sami se také gólově ozvali! Po půl hodině odehraného času se na hranici malého vápna nejlépe zorientoval Elsnic a doslova dotlačil míč do sítě - 1:1. Nerozhodný stav ale netrval vůbec dlouho. O tři minuty později to byl znovu Jirásek, který přesným nákopem vyslal do náběhu Varyše, ten nastartoval motorku, vlétl do vápna a podél Kolka mířil přesně - 2:1.

 

Už se zdálo, že vedení Lubná do kabiny udrží, ale opak byl pravdou. Zázvorkův přímý kop nedaleko půlícího kruhu Herink špatně odhadl a míč zapadl za jeho záda - 2:2. V kabině Baníku muselo být hodně dusno, naopak v kabině Mšeckých Žehrovic byla cítít euforie z gólu do šatny.

Lubná nakonec ráda za bod

Po bouřce v kabině nastoupili domácí na hřiště s jasným cílem. Dvakrát se dokázali dostat do vedení, které ale dvakrát neudrželi. Baník se dostával do zajímavých šancí, ale koncovka nebyla tím, s čím by mohl být kouč Jiří Týče spokojen, stejně tak s celkovým výkonem svého celku. Mšecké Žehrovice se nemusely nikam hnát, bod proti podzimnímu mistrovi není rozhodně málo!

 

Nakonec to mohli být právě hosté, kdo bude brát body tři, ale se skvělým zákrokem byl na místě Herink, který tak trochu odčinil své zaváhání při druhé vyrovnávací brance. Poslední minuty utkání doprovázely ostré zákroky, které často přerušovaly průběh hry. Žádná další branka k vidění už nebyla, a tak si oba celky nakonec body rozdělily. Pro jeden tým úspěch, pro druhý zklamání...



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Jiří Týče, trenér: Jsem neskutečně zklamaný z našeho výkonu. Soupeř ničím nepřekvapil. Hrál svojí jednoduchou a důraznou hru, která nám nevoněla. Dvakrát vedeme po chtěných nacvičených věcech a dvakrát si necháme srovnat po hrubých chybách. Druhý poločas z naší strany byl tragický a nakonec bod musíme brát, protože hosté měli v závěru gólovku, kterou zneškodnil Herink. Musíme si to v týdnu vyříkat a vyhodnotit, protože takto ne!!!

SK Mšecké Žehrovice
Jakub Kolek, brankář: Utkání s Lubnou mi přišlo jako šlágr kola. Myslím, že remíza je zasloužená. Všechny čtyři góly padly po chybách, jak už to ve fotbale chodí. Pro nás to byl první zápas po pauze. Bohužel nás na poslední chvíli vypekl Libušín, tak očekávání bylo všeljaké. Naštěstí jsem rád za zimní přípravu, kterou jsme zváldli v 8-14 lidech a i když vím, že jsme kluky s Ondrou Zázvorkou štvali, tak předvedená hra byla odměnou. Opravdu smekám za týmový výkon a naše borce musím pochválit. Doufám, že potáhneme za jeden provaz a navážeme na náš výkon z Lubné v dalších zápasech.



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - M. Jirásek [-] , J. Klíma [-] , L. Kříž [-] (78. L. Klik [-] ) , A. Sogbo [-] , L. Brabec [-] , D. Varyš [-] , A. Trejbal [-] , D. Vopat [-] (87. M. Toráč [-] ) , J. Mareš [-] (72. P. Volf [-] ) , P. Kollár [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - K. Uher [-] (46. J. Kočí [-] ) , V. Lukáč [-] (67. M. Pejša [-] ) , O. Kushnir [-] , M. Bondarev [-] , J. Elsnic [-] , M. Wiedermann [-] , J. Kolek [-] , O. Zázvorka [-] , R. Škutchan [-] (75. S. Neroda [-] ) , P. Jindra [-]

ŽK: 63. J. Klíma , 75. P. Kollár - 69. M. Bondarev , 87. O. Zázvorka , 90. J. Elsnic .
Hráči zápasu: M. Jirásek , P. Kollár - J. Elsnic , O. Zázvorka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠAROCH Jan, LIPRT Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Lubná je na domácím hřišti hrozně silná, doma body nepustí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů