Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředelské béčko vydrželo s Pustověty jen poločas


Branky


14

Utkání hrané převážně na jednu branku v prvním poločase žádný gól nenabídlo. Domácí tým čelil zkušenému soupeři, který si přijel pro všechny body a k těm byl po úvodní brance po hodině hry o něco blíže. Sokol v závěru přidal další dvě branky a jelikož domácí rezerva toho zase tolik nepředvedla, vítězství Pustovět berme jako zasloužené.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čekání na gól

Terén typický mutějovickému placu nehrál fotbalu do karet. Na hřišti byl ale převážně jeden tým, který přijel z Pustovět. Hosté od začátku měli více ze hry a dokázali si vypracovat zajímavé šance, na úvodní branku se ale stále čekalo. A v prvním poločase se ji příchozí divák bohužel nedočkal. Hodně blízko byla z ojedinělé šance po závaru v pokutovém území i domácí rezerva, ale do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Pojistka až v závěru

Na co Pustověty čekaly celý první poločas, toho se dočkaly v tom druhém. Po hodině hry dostal míč za obranu Holeček a tváří v tvář brankáři Malému nezaváhal - 0:1. Hředelská rezerva se snažila o vyrovnání, ale Sokol byl proti. Čas plynul, hosté kontrolovali vedení a dočkali se také vytoužené pojistky. Pod tu se podepsal kapitán Matějovský, ke kterému se odrazil míč po rohovém kopu a krásným razantním volejem poslal z hranice šestnáctky na Malého nechytatelnou pumelici pod břevno - 0:2.

 

Béčko Hředel si nedokázalo vytvořit žádný závěrečný tlak a bylo jasné, že zápas žádnou zápletku ve svém závěru nepřinese. Zápletku nepřinesl, ale ještě jedné branky se příchozí diváci přeci jen dočkali. Holeček dostal míč za obranu a i když se vyhnal z dobré pozice, tak z velkého úhlu dokázal přízemní střelou najít volné místo a stanovil konečný výsledek - 0:3.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle B
Zdeněk Žihla, obránce: Zápas na jednu branku. Pustověty nás svou houževnatostí a presovaním pomalu nepustili za půli. I když jsme bránili srdnatě, bohužel gól jsme dostali po našem autu a pak když už se hrálo spíše tak, aby se dohrálo, tak jsme dostali další dva góly ze dvou brejků. Nicméně soupeř zaslouženě vyhrál.

TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, kapitán: Už před utkáním bylo zřejmé, že terén a povětrnostní podmínky nebudou ideální pro fotbal. Do Mutějovic jsme přijeli s jasným cílem, a to odvézt si z utkání tři body. Řekl bych, že od úvodních minut jsme byli lepším týmem a jen vlastními nepřesnostmi a možná i nerovností terénu se nám v prvním poločase nepodařilo vstřelit branku. Do druhé půle jsme vstoupili s větrem v zádech a bylo jen otázkou času, kdy se nám podaří otevřít skóre. První branku jsme vstřelili po hodině hry. V poslední desetiminutovce jsme se dokázali prosadit ještě dvakrát a ze hřiště hředelské rezervy jsme si zaslouženě odvezli tři body.



Sestavy


FK Hředle B
D. Malý [-] - Z. Schwendt [-] , M. Dolejš [-] (54. D. Zilcher [-] ) , D. Šmíd [-] , B. Amauwah [-] , P. Sajner [-] (73. D. Kroupa [-] ) , D. Čapek [-] , J. Loder [-] (46. D. Brož [-] ) , Z. Žihla [-] , V. Beránek [-] , M. Somol [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - P. Matějovský [-] , P. Holeček [-] , T. Černý [-] , O. Hula [-] , T. Elznic [-] , J. Knap [-] , M. Šimon [-] , V. Bičovský [-] , J. Hula [-] , P. Hovorka [-]

ŽK: 17. V. Beránek , 32. M. Dolejš , 81. Z. Žihla - 43. J. Knap .
Hráči zápasu: T. Elznic , P. Holeček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefara Milan - BUREŠ Tomáš (N), BIČOVSKÝ Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: remíza

Pustověty jsou favorit, ale myslím si, že je Hředle na domácím hřišti o body oberou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů