3:1
(1:0)
62. F. Čáp
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tři body zůstaly doma, ale nerodilo se to lehce!


Branky


9

V napínavém fotbalovém utkání mezi Tuchlovicemi a Kutnou Horou, byli diváci svědky dramatických momentů a až do konce zápasu nebylo nic rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Historický gól

Zápas začal slibně pro mužstvo Tuchlovic. Po brejku ve 28. minutě se dostali do vedení domácí, když svým historicky prvním gólem v dresu Tuchlovic skóroval Zděněk Folprecht. První poločas nepřinesl příliš mnoho šancí, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Druhý poločas ve znamení branek a šancí

Druhý poločas přinesl rychlou druhou branku. Po nedorozumění v obraně hostů se ve 46. minutě trefil Štěpán Kárník. Domácí měli za pár minut hned další slibnou příležitost navýšit skóre, když v 50. minutě Lukáš Pihrt trefil tyčku. Brankář Tůma chytající za AFK Tuchlovice podržel několikrát svůj tým, když zlikvidoval šance soupeře a nedopustil tak, aby se hosté přiblížili na rozdíl jedné branky. Navíc jim přálo také štěstí, útočník Libor Křelina trefil břevno v 55. minutě. Nedáš, dostaneš!! Tuchlovice se totiž o pět minut později radovali, tentokrát se trefil Tomáš Nosek hlavou a zvýšil na 3:0.

Euforie však bylo tradičně až moc. V 62. minutě snížil Filip Čáp na 3:1 a hosté se vrátili do zápasu. Následovalo několik šancí Kutné Hory, ale Tuchlovice nápor přežily. V 77. minutě měli Tuchlovice možnost pojistit výhru pokutovým kopem, po faulu na Michala Cabejška zahrával pokutový kop Lukáš Pihrt, který ale jen orazítkoval břevno. Nakonec tedy domácí dohrávali utkání s obavou o výsledek. Všechny body ale zůstaly doma a Tuchlovice vybojovaly výhru.



Ohlasy k zápasu


AFK Tuchlovice
Miroslav Supáček - trenér: „Hráče chválím za nasazení, důraz v osobních soubojích a víru ve vítězství. Teď jsme na dobré vlně a doufáme, že tuto formu udržíme i v dalších zápasech“!




Sestavy


AFK Tuchlovice
J. Tůma [-] - M. Tóth [-] , T. Nosek [-] , Š. Kárník [-] , T. Bureš [-] (70. Š. Kraček [-] ) , M. Cabejšek [-] (87. A. Hodan [-] ) , V. Kraus [-] (89. M. Matějovský [-] ) , Z. Folprecht [-] , J. Růžička [-] , L. Pihrt [-] , P. Duchoň [-]

Sparta Kutná Hora
J. Dastych [-] - M. Dostál [-] (44. M. Teslík [-] ) , L. Marek [-] (75. D. Zadražil [-] ) , L. Křelina [-] , D. Honc [-] (68. F. Moc [-] ) , V. Šámal [-] , V. Piskač [-] , M. Exner [-] (86. M. Čáp [-] ) , J. Pleva [-] , F. Čáp [-] , B. Franc [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Suchý Aleš - NĚMEČEK Josef, KUBEČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Rákosník

Expert: Jan Soukup - člen výboru MFK Dobříš
Tip experta: výhra domácích

Doufám, že nám Tuchlovice na dálku pomohou v boji o sestup a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích