Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2024 14:00

14.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední zápas se Křižanovice namlsaly sedmi góly nad Tuněchody, ty tak nezažily úspěšný konec sezóny


Branky


10

Křižanovice v této sezóně končí na třetím bronzovým místě se skóre 80:39 a pětapadesáti body. Tuněchody v této sezóně končí na devátém místě se skóre 54:69 a pětatřiceti body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Předčasně vyhrané utkání

Poslední utkání sezóny 2023/2024 zavedlo do Křižanovic celek Tuněchod. Ve hře bylo teoreticky i konečné druhé místo za určitých okolností. Michal Novák postupoval po přihrávce za obranu ze strany hřiště sám na bránu, neukvapil se a přihrávkou před prázdnou bránou čekající Tomáš Stryka nezaváhal, 1:0. Hosté hrozili především zásluhou Hýla, ale jeho dva pokusy skončily mimo bránu. Ve 22. minutě se skóre měnilo podruhé. Krásnou kombinační akci domácí záložní řady vyšperkoval přihrávkou Faltys na rozběhnutého Kulhavého, který se kličkou zbavil brankáře Slezáka a do prázdné brány zavěsil, 2:0. Na třetí gól se nemuselo čekat příliš dlouho. Faltys byl ve vápně nedovoleně stažen za dres a nařízenou penaltu s přehledem do horního rohu uklidil Musil, 3:0. Do kabin se šlo tak prakticky za rozhodnutého stavu.

Další silná kanonáda

Ve druhém poločase se skóre změnilo brzy znovu. Kulhavý svoji typickou akcí překonal několik bránících hráčů a našel volného Prokopchuka, který ve vápně střelou na první tyč zvýšil, 4:0. Poté se dočkali i hosté, když samostatný únik zakončil střelou na zadní tyč střídající Faltejsek, 4:1. Blízko druhému gólu v domácí síti byl Elich, který byl sice před prázdnou bránu, ale v těžké pozici poslal míč mimo. Poté se už prosazovali pouze domácí. Nejprve v 77. minutě zakončil kombinaci dvojice Ondřej Pilař - Jan Pilař střelou pod brankáře Faltys, 5:1. Na rozdíl pěti branek dostal skóre Jeníček, který proměnil přihrávku před prázdnou bránu od Honzíčka, 6:1. Poslední branku úspěšného ročníku zaznamenal opět Jeníček, který se prosadil po přihrávce Kulhavého, 7:1. Kosmetickou úpravu mohli zaznamenat po penaltě Slezáka, ten ale bránu minul.

 

 



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Záložník: Utkání jsme měli od začátku ve svých rukách a vítězstvím potvrdili téměř dokonalé jaro. Je škoda, že sezóna končí, ale máme na co navazovat a věřím, že tak jak končíme, tak i nový soutěžní ročník odstartujeme. Klukům patří velké poděkování za celou sezónu.




Sestavy


Křižanovice
L. Matějka [-] (60. D. Straka [-] ) - J. Faltys [-] , T. Stryka [-] (60. P. Jeníček [-] ) , D. Prokop [-] , M. Novák [-] (46. O. Prokopchuk [-] ) , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] , Š. Honzíček [-] , J. Štěpán [-] , D. Maršálek [-] , T. Rejl [-] (60. J. Pilař [-] )

SK Tuněchody
L. Slezák [-] - V. Hutsuliak [-] (46. M. Černý [-] ) , V. Hýl [-] , J. Prorok [-] , M. Šilhánek [-] (84. J. Pískač [-] ) , P. Pokorný [-] , K. Horák [-] (55. J. Faltejsek [-] ) , M. Kroutil [-] (46. P. Vaško [-] ) , J. Pavelka [-] (64. D. Radouš [-] ) , M. Elich [-] , J. Bořil [-]

ŽK: 65. D. Maršálek - 25. K. Horák , 35. J. Pavelka , 38. J. Bořil .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Kutřín Jaroslav - BRANDSTEIN René, PILAŘ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Přestože budu fandit Tuněchodům, tak si myslím, že Křižanovice zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza