0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2024 17:00

26.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posily z A-týmu Městci nepomohly, Křižanovice po dvougólové výhře drží boj o druhé místo


Branky


6

Heřmanův Městec je na jedenáctém místě se skóre 50:53 a osmadvaceti body. Příští utkání odehrají na půdě Chrasti. Křižanovice jsou na třetím místě se skóre 73:38 a dvaapadesáti body. Příští utkání přivítají Tuněchody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka poločasu

K předposlednímu zápasu sezóny zajížděli třetí Křižanovice do Heřmanova Městce, který byl posílen několika hráči z A-týmu, a tak se dal očekávat zajímavý souboj. Od úvodního hvizdu se hrálo vyrovnané utkání, a první zajímavou možnost měl domácí Krejčík, ke kterému propadl centr z přímého kopu, ale svým pokusem orazítkoval břevno. Hosté zahrozili po centru Faltyse, na zadní tyči zakončoval nikým nehlídaný Jeníček, ale minul. Hostující útočník následně využil špatné rozehrávky brankáře Jirků, ale z dálky přestřelil. Hosté se mohli do poločasu dostat do vedení, ale vrácený míč Ondřeje Pilaře z brankové čáry skončil na břevně.

Nešťastný vlastní gól a pojistka

Druhý poločas začal pro hosty naprosto skvěle a v 51. minutě se dostali do vedení. Prokop si vyměnil míč s Jeníčkem a ve vápně zakončil přesně mezi nohy brankáře Jirků, 0:1. Domácí zahrozili po přímém kopu Straky, jeho střelu ale Matějka vyrazil. Nejblíže byli domácí vyrovnání po dalším přímém kopu z hranice vápna, tentokrát zakončoval Mach, ale jeho pokus vyhlavičkoval mimo tři tyče Kulhavý. 74. minuta přinesla druhou změnu skóre. Jeníček prostrčil na Ondřeje Pilaře, který centroval před bránu a tečovaný míč skončil se štěstím v síti, 0:2. Závěr zápasu si hosté pohlídali a připsali si zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
David Kosina - Záložník:

Křižanovice
Ondřej Pilař - Záložník: Už v týdnu jsme věděli, že se na nás rezerva posílí několika kluky z áčka, ale na hřišti to prakticky znát nebylo. Velmi dobře jsme bránili, domácí až na pár šancí k ničemu nepustili a odvážíme si domů zasloužené tři body, které nám dali jistotu konečného umístění v TOP3.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - A. Malínský [-] (73. T. Celunda [-] ) , M. Straka [-] , J. Voženílek [-] (73. R. Šimon [-] ) , S. Mach [-] , A. Kalous [-] , D. Kosina [-] (81. M. Pleskot [-] ) , D. Zrůst [-] , P. Krejčík [-] , D. Vrátil [-] , J. Čížek [-]

Křižanovice
L. Matějka [-] - J. Faltys [-] , P. Jeníček [-] , J. Pilař [-] , D. Prokop [-] , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] , O. Prokopchuk [-] (75. M. Novák [-] ) , O. Pilař [-] (81. T. Stryka [-] ) , Š. Honzíček [-] , D. Maršálek [-]

ŽK: 40. D. Maršálek , 63. O. Prokopchuk .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kostka Martin - DUŠEK Jakub, FLORIÁN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Petr Capoušek
Tip experta: výhra hostů

Křižanovice mají obrovskou formu a i přes skvěle hrající Městec vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích