Zlatá ruka chrasteckého trenéra přivedla Chrast ke třem bodům, a to díky jedinému gólu střídajícího Choura


Branky


73. T. Chour
6

Chrast je na čtvrtém místě se skóre 73:48 a čtyřiačtyřiceti body. Příští utkání odehraje na půdě Kameniček. Vítanov je na osmém místě se skóre 42:59 a čtyřiatřiceti body. Příští utkání přivítá Kočí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas přinesl zajímavé momenty

24. kolo okresního přeboru nabídlo souboj mezi čtvrtou Chrastí a osmým Vítanovem. V první půli dominoval víceméně favorit tohoto zápasu, a to Chrast. Ta si vypracovala dost šancí ke skórování, ale všechny pokusy buď hostující brankář pokryl nebo letěly mimo svatyni. Také hosté si dokázali vypracovat nějakou tu šanci, jenže skončilo to tak, jako u domácího týmu, tudíž nepřesně. Chrast držela míč na svých kopačkách a nechávali hosty běhat bez míče, ale ti předvedli, že se budou prát o každý míč. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Vítězný gól

Druhý poločas byl naprosto totožný tomu prvnímu. Až do 73. minuty se hostující celek dost dobře držel, jenže po velkém nátlaku šli domácí do vedení, a to zásluhou Choura, který se krásně trefil a jediným gólem určil vítěze utkání. Po úvodním gólu se zápas spíš dohrával, jelikož hostům docházely síly a domácí už nemuseli nikam spěchat. Pojišťující branka nepadla, a tak si Chrast nenechala utéct další tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Na zápas proti Vítanovu jsme se bohužel pořádně nesešli, museli jsme sestavu poslepovat. Ale předvedli jsme bojovný výkon a zaslouženě vyhráli. Vítanov byl velmi nepříjemným soupeřem, kluci nevypustili jediný souboj a hráli účelně. Jsme rádi, že body zůstaly doma.

SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: Chrast byla celý zápas jasně lepší. Za stavu 0:0 jsme sice měli nějaké šance, kdy jsme mohli dát góly, ale od té doby, co dali oni první gól, tak byly lepší. Druhý poločas už se zápas spíš jen tak dohrával.



Počet diváků: 68. Rozhodčí: VÍCH Mikoláš - DUŠEK Jakub, HROMÁDKO Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Hufnágel
Tip experta: výhra domácích

Chrast je doma silná a po vysoké prohře Vítanova vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí na svém hristi jasný fvorit

Tip: výhra domácích