J. Semerád 55. (p.)
M. Nepovím 70.
2:2
(0:1)
28. O. Pilař
78. O. Pilař (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

19.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bradlo po osmnácti zápasech s prvním bodem, oloupení rozjetých Křižanovic a rudě potrestán brankář Straka


Branky


55. J. Semerád (p.) , 70. M. Nepovím - 28. O. Pilař , 78. O. Pilař (p.)
8

Křižanovice obsazují páté místo se skóre 45:30 a jednatřiceti body. Příští utkání odehrají na domácí půdě proti Bítovanům. Horní Bradlo je i po prvním bodě na posledním místě se skóre 17:88. Příští utkání zajíždějí do Chrasti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondřej Pilař poslal Křižanovice jediným gólem do vedení

Utkání mělo od úvodních minut prakticky jednotný průběh. Hosté drželi více balón, ale až na pár pokusů ze střední vzdálenosti se k ničemu nebezpečnému nedostali. To změnila až 23. minuta, kdy krásnou průnikovou přihrávku Prokopa převzal Stryka a běžel sám na bránu, výsledkem byla pouze slabá střela do náručí brankáře Tesaře. Skóre se ale za chvíli přeci jenom změnilo. Faltys rozehrál z levé strany přímý kop, který si našel Ondřej Pilař a hlavičkou poslal hosty do vedení, 0:1. Domácí mohli prakticky vzápětí vyrovnat, dobrou šanci z přímého kopu ale nevyužil Kroutil.

Proměněná penalta a nečekaný výsledek

Druhý poločas začal podobně jako ten první a šance na sebe nenechala dlouho čekat. Novák našel zpětnou přihrávkou Ondřeje Pilaře, ten ale mířil mimo tři tyče. A tak se domácí dočkali vyrovnání. Ve vápně byl nedovoleně zastaven Kroutil a penaltu proměnil Semerád, 1:1 Odpověď na sebe ale nemusela nechat dlouho čekat. Ondřej Pilař se proháčkoval přes dva bránící hráče až do zakončení, které prošlo i přes brankáře, situaci ale dohrál Dalecký a střelu hostujícího kapitána nenechal projít za brankovou čáru. O to hůř pro hosty bylo v 66. minutě, kdy byl na posud asistenta rozhodčího pro hru rukou mimo vápno vyloučen brankář Straka. Situace byla sporná, kdy hranice velkého vápna byla v přetrvajícím dešti špatně vidět. Do brány se tak postavil stoper Musil, který inkasoval v 70'.minutě, kdy několikanásobný nedůraz hostů potrestal Nepovím, 2:1. Před hosty tak stála těžká situace, paradoxně to možná byla směrem dopředu nejlepší část zápasu. V 78. minutě byl ve vápně domácích nedovoleně zastaven Janeček a nařízenou penaltu proměnil Ondřej Pilař, byť si na ni brankář Tesař sáhl. Od tohoto momentu hosté otevřeli hru a chtěli zápas otočit, nechávali však velká okna při bránění a domácí mohli několikrát trestat, největší šanci ale vyřešil Kroutil střelou do náručí Musila. Samotný závěr zápasu nejdříve nabídl slabé zakončení Rejla jenom do náručí Tesaře a na druhé straně pokus Kroutila těsně vedle tyče hostující brány. Oba soupeři si tak rozdělili po bodu.



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Za deštivého počasí a místy i sněžení jsme odehráli dobrý zápas s velmi kvalitním týmem. Hosté se ujali vedení po naší chybě, po standardní situaci a první poločas vyhráli. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že chceme dále bojovat a podařilo se konečně uhrát nějaký výsledek. Zápas byl zbytečně dost nervózní, asi vlivem rozhodčího, ale obrali jsme dobrého soupeře. Můžeme se jen odrazit k lepším zítřkům při troše štěstí mohly být body tři.

Křižanovice
Ondřej Pilař - Záložník: I když se soupeř nachází tam, kde se nachází, věděli jsme, že nám doma nedají nic zadarmo. Bohužel, i přes varování jsem měl pocit, že si někteří spoluhráči myslí, že se soupeř porazí sám, za což jsme byli potrestáni. Před zápasem by pro nás byl bod málo, po závěrečném hvizdu můžeme být rádi, že nejedeme domů s prázdnou. Do dalších zápasů se budeme muset poučit a výrazně se zlepšit.



Sestavy


Horní Bradlo
J. Tesař [-] - J. Minarčík [-] (55. P. Velehradský [-] ) , J. Kroutil [-] , L. Dalecký [-] , I. Pospíšil [-] , M. Nepovím [-] , M. Horčík [-] , M. Dobrovolný [-] , J. Hájek [-] , J. Semerád [-] , P. Blažek [-]

Křižanovice
D. Straka [-] - J. Faltys [-] , P. Jeníček [-] (9. J. Janeček [-] ) , T. Stryka [-] , J. Pilař [-] , D. Prokop [-] , M. Novák [-] , J. Musil [-] , O. Prokopchuk [-] , O. Pilař [-] , J. Štěpán [-] (80. T. Rejl [-] )

ŽK: 23. J. Kroutil . ČK: 66. D. Straka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vávra Petr - KUČERA Ondřej, RICHTER Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Jaroslav Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Tady to je bez debat. Jasná dvojka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů