Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

18.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel sestupových týmů vzešel lépe pro Bítovany, které doslova přejely Bradlo pětigólovým rozdílem


9

Bítovany jsou na předposledním místě se skóre 33:62 a jedenácti body. Příští utkání odehrají na domácí půdě proti Chroustovicím. Horní Bradlo ani proti předposlednímu týmu neuspělo, a tak po sedmnácti prohraných utkáních jsou stále na posledním místě se skóre 15:86 a nula body. Příští utkání přivítají Křižanovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o vítězi utkání

Utkání dvou týmů ze spodu tabulky začalo pro hosty katastrofálně, kdy se neponaučily z minulého zápasu a po chybě v defenzivní části dostali již po patnácti vteřinách první gól zápasu. O ten se postaral Polnický.  Domácí pokračovali v tlaku a za chvilku to bylo již 2:0 pro domácí. Hosté se snažili hrát, ale jejich hra končila na nepřesnostech v přihrávkach a ve finální fázi odevzdávali míče domácím. Hra se přelévala ze strany na stranu, kdy domácí měli ještě další příležitosti a nakonec se jim povedlo navýšit na poločasových 3:0.

Čestný gól Bradla nestačil

Druhý poločas začal kupodivu náporem hostí, kdy se dostali do pár slibných příležitostí, ale jak už je u nich zvykem, nedokážou vstřelit branku. Proto přišel trest, kdy domácí zvýšili na 4:0. Poté hosté šli opět dvakrát sami na brankáře, ale nedokázali snížit stav zápasu. Domácí si již tolik příležitostí nevytvářeli, ale opět se jim podařilo z brejku navýšit na 5:0. Poté přišel jeden světlý moment v hostující hře, kdy po pěkné kombinaci vstřelil gól Blažek, 5:1. Nakonec ještě domácí upravili stav utkání na konečných 6:1. Otevřené utkání mohlo skončit tak 6:4, ale hosté si střeleckou mušku nechali doma.



Ohlasy k zápasu


Bítovany
Michael Polnický - Útočník: Utkání bylo od začátku v naší režii. Již v první minutě se nám podařilo dát rychlý gól. Brzo se přidal druhý a poločas byl 3:0, i přes vysoké teploty se nám podařilo přidat druhý poločas další branky a dovést utkání do vítězného konce. Pro nás důležitý zápas ve snaze o udržení. Jsem rád za celé mužstvo, že se konečně vyhrálo a doufám, že se tímto odrazíme k lepším výsledkům.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Zase bych se opakoval, nekoncentrovanost na začátku utkání, když dokážeme dostat v desáté vteřině gól, což jsem snad ještě nezažil. Do 10. minuty je to 2:0 a je po utkání. Za druhý poločas klukům děkuji dostali jsme se aspoň do příležitostí. Výsledek je moc krutý, ale když nedokážeme dát gol ani do prázdné branky, tak nemůžeme myslet na úspěch.



Sestavy


Bítovany
J. Hrnčíř [-] - V. Beneš [-] , J. Hladík [-] (52. T. Paulus [-] ) , M. Bačák [-] (81. V. Křičenský [-] ) , M. Polnický [-] , V. Harvánek [-] (75. V. Dubský [-] ) , T. Novotný [-] , P. Nevečeřal [-] , P. Ptáček [-] (69. J. Bondor [-] ) , J. Paulus [-] , M. Polanský [-]

Horní Bradlo
J. Tesař [-] - L. Dalecký [-] , I. Pospíšil [-] , M. Nepovím [-] , M. Horčík [-] (46. P. Velehradský [-] ) , M. Secký [-] (68. P. Maršík [-] ) , R. Kumpan [-] , M. Dobrovolný [-] , J. Hájek [-] , J. Semerád [-] , P. Blažek [-]

ŽK: 58. V. Harvánek - 40. J. Hájek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kopecký Martin - KOSINA Matěj, SOPOUŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Vojtěch Tomek
Tip experta: výhra domácích

Přestože hrajou proti sobě celky ze spodku tabulky, tak i tak Bradlo bod nezíská.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů