Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

15.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivé vedení, které Kameničky stihly otočit ve svůj prospěch, Martin Adámek si připsal dva zásahy


Branky


8

Kameničky jsou na bronzové pozici se skóre 38:22 a osmadvaceti body. Příští utkání sehrají na půdě Chroustovic. Vítanov je na osmém místě se skóre 28:37 a dvaceti body. Příští utkání přivítá Heřmanův Městec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól a otočka první půle

Hlinecké derby, které od začátku přinášelo několik nepřesností na obou stranách. Přesto se hned po čtyřech minutách ujal vedení hostující celek, který do vedení poslal Bouška. Ve 25. minutě se domácí mohli radovat z vyrovnávajícího gólu, jenž Nekvinda vstřelil z penaltového kopu. Těsně před koncem prvního poločasu se trefil zkušený Horák, ten tak domácí poslal do vedení 2:1.

Dominance Kameniček ve druhé půli

Druhý poločas začal odlišným způsobem. Domácí po přestávce nastoupili jako nový a svého soupeře do ničeho nepoušteli. Právě naopak byli to sami domácí, kteří se pustili hned do několika šancí, které také skončili mezi třemi tyčemi. V 58. minutě se trefil Řezníček, jenž poslal domácí do dvoubrankového vedení. Hned na to se o další domácí branku postaral mladičký Martin Adámek. Tentíž hráč se trefil i na konci utkání, a to v 86. minutě, 5:1. Zasloužené vítězství a zisk tří bodů pro Kameničky.



Ohlasy k zápasu


FK Kameničky
Martin Adámek - Záložník: Obou týmům pár minut trvalo, než se seznámily s balónem po zimě . První gól dal soupeř, který hrál od začátku pěkné, po gólu soupeře se domácí tým postavil na nohy a za chvíli hned vyrovnal. Po penaltě potom druhy gól, 2:1 do poločasu. Druhý poločas hráli fantasticky domácí cca do 80. minuty. Padly během toho tři góly, který rozhodly zápas. Potom domácí ani soupeř se do ničeho nehrnul a stav zůstal 5:1.

SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: Hned ze začátku jsme se dostali do vedení. Poté Kameničky srovnaly z penalty a dali rychlý gól na 2:1. My jsme do poločasu ještě spálili jednu velkou šanci. Druhý poločas už byly Kameničky lepší a v podstatě se hrálo na jednu branku.



Sestavy


FK Kameničky
M. Bambuch [-] - M. Vamberský [-] , M. Adámek [-] , T. Rybička [-] , J. Horák [-] , T. Rys [-] , J. Nekvinda [-] , J. Sadílek [-] , P. Řezníček [-] (70. Z. Hloušek [-] ) , T. Bureš [-] , M. Bureš [-]

SK Vítanov
M. Bednár [-] - T. Solnička [-] , D. Nevole [-] , O. Stehno [-] , J. Slováček [-] , T. Bouška [-] (55. V. Myška [-] ) , A. Picek [-] , M. Hejduk [-] , D. Picek [-] , M. Štefl [-] , M. Cestr [-]

ŽK: 26. J. Horák , 44. M. Adámek , 79. T. Rybička - 36. T. Bouška .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kostka Martin - KUČERA Ondřej, HANČ Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Jan Vondrouš
Tip experta: výhra domácích

Kameničky jsou doma velice silné, což Vítanov ví, ale nejspíš je neporazí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích