ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - momentální forma prokazuje i naše skvělé výsledky v lize, tímto se můžeme vyhnout sestupu, říká hráč 16. kola, Stanislav Mach

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Heřmanova Městce, Stanislav Mach. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi výhercem hráče kola. Co na to říkáš?
Tak vítězství potěší. Kluci z mužstva se museli hodně snažit, abych vyhrál hlasování a tím jim přispěl do týmový pokladny.
Jak jsi se cítil v utkání proti Kameničkách?
V utkání se mi hrálo dobře, mám rád, když je zápas trochu vyhecovaný. Celkově to nebyl moc pěkný zápas.
Momentálně máš skvělou formu. Čím to je?
Udělal jsem celou zimní přípravu s A mužstvem a zatím chodím do zápasu zdravý, což se o podzimu nedalo říct. Pomáhá mi , že kluci v béčku v zimě pořádně potrénovali.
Jak probíhala tvá fotbalová kariéra?
Začínal jsem s fotbalem v Heřmanovém Městci, kde se hrál krajský přebor a pak jsem přestupoval do mužstev, kde se hrála divize nebo ČFL (např.Chrudim, Čáslav, Kolín), abych se vrátil před deseti roky zpět do Heřmanova Městce, kde už to doklepu.
Máš nějaký předzápasový rituál?
Kdysi jsem míval, ale teď nic. Jen před zápasem hodně piju vodu.
Jaké máš koníčky mimo fotbal?
Chodím občas hrát tenis a v zimě hokej.
Je ti už 46, což není nízké číslo. Jak zvládáš odehrát celé zápasy a ještě k tomu přidávat branky?
Zápasy nejsou tak náročné, takže zatím je to v pohodě, a jelikož se mnou hrajou o dost mladší kluci, tak to, že mi je 46 si ani nepřipouštím.
Jaké máš plány do budoucnosti, ať už ve fotbale nebo v životě?
Chtěl bych do dvou let začít dělat rozhodčího. Už teď občas chodím pískat žákovskou divizi v Chrudimi a baví mě to. V osobním životě myslím, že mám všechno, co jsem si naplánoval.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.