Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

15.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivě dobrá hra Bradla nestačila na čtvrtý celek ze Dřenic


8

Dřenice jsou na čtvrtém místě se skóre 48:28 a sedmadvaceti body. Příští utkání zavítají na půdu Bítovan. Horní Bradlo je i po čtrnáctém utkání bez bodu, a to se skóre 13:75. Další zápas přivítají mladý tým ze Slatiňan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Bradla, které Dřenice stihly do poločasu otočit

Nedělní utkání nabídlo souboj mezi domácími Dřenicemi a hostujícím Horním Bradlem. Jasným favoritem v tomto utkání byl celek ze Dřenic, jenže Bradlo od první minuty ukazovalo, že do utkání jdou na stoprocent, poněvadž už hned ve 3. minutě vstřelilo úvodní gól, o který se postaral Minarčík. Netrvalo moc minut a domácí se radovali z vyrovnávající branky, kterou zařídil Kopecký. Do konce poločasu si každý tým vypracoval hodně zajímavých příležitostí a ani jeden z týmu moc nedominoval, přestože Dřenice byli více na míči, ale to jim branky nepřineslo. Branku jim přinesl minutu před koncem první půle Jakub Hybeš, který uklidil míč takřka do prázdné svatyně, 2:1. Dřenice šly do kabin s jednobrankovým vedením.

Bojovný výkon Bradla znamenal další branku

Začátek druhé půle patřil jednoznačně domácímu týmu, který během dvou minut vstřelil dvě branky. O tu první se ve 49. minutě postaral zkušený Čechlovský. Hned na to se střídající hráč Pohanka bodlem opřel do míče, který se od břevna odrazil za brankovou čáru, nádherný gól. Poté už byla vidět únava hostů, kteří předváděli bojovný výkon, ten jim byl odměněn druhým gólem, který vsítil Dobrovolný, 4:2. Pár minut na to se podruhé v utkání trefil Jakub Hybeš. Výsledkem 5:2 utkání také skončilo a Dřenice doma berou další tři body.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Dušan Mattuš - Záložník: Do utkání vstoupil lépe hostující celek, který hned ve 3. minutě vstřelil úvodní branku, ale poté jsme předváděli svoji hru, kterou jsme Bradlo jednoznačně přejeli. Bylo znát, že jsme měli i více fyzické síly, poněvadž hosté pomalu odpadávali. Jejich výkon nebyl vůbec špatný. My jsme rádi, že doma bereme další tři body.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Na těžkém terénu se hrál v prvním poločase vyrovnaný fotbal. Podařilo se nám vstřelit rychlou první branku. Potom se domácím podařilo vyrovnat. Bohužel jsme dostali ve 45. minutě gól do šatny. Druhý poločas pro nás začal hrůzostrašně, kdy po vlastních chybách to bylo v 50. minutě již 4:1. Domácí byli ve druhém poločase lepší a skóre se zastavilo na konečných 5:2. Kluky chválím za bojovnost, neodehráli jsme tak špatné utkání.



Sestavy


Dřenice
D. Vrbka [-] - O. Martinec [-] (46. M. Tezour [-] ) , J. Hybeš [-] , O. Čechlovský [-] , J. Hrachovina [-] , M. Suchý [-] , P. Vladyka [-] , D. Mattuš [-] (54. D. Čapek [-] ) , J. Koucký [-] (46. T. Pohanka [-] ) , M. Kopecký [-] , M. Hybeš [-]

Horní Bradlo
P. Vykoukal [-] - I. Pospíšil [-] , J. Hájek [-] , J. Nepovím [-] , J. Minarčík [-] , P. Blažek [-] (81. P. Maršík [-] ) , R. Kumpan [-] , M. Dobrovolný [-] , J. Semerád [-] , L. Dalecký [-] , M. Nepovím [-] (46. M. Horčík [-] )

ŽK: 60. R. Kumpan , 67. J. Semerád .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: JELÍNEK Filip - PETIK Roman, SEDLÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Jan Vondrouš
Tip experta: výhra domácích

Dřenice jsou doma skvělým týmem a poslední Bradlo je nepřekvapí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích