4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

15.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit začal lépe, jenže následně jejich herní projev výrazně oslábnul, což vedlo k prohranému zápasu, Heřmanův Městec jednoznačně přejel svého soupeře


Branky


11. S. Mach , 27. J. Hlaváč , 40. T. Zrůst , 76. D. Kosina
7

Heřmanův Městec je na jedenáctém místě se skóre 21:31 a dvanácti body. Příští utkání je čeká Vítanov. Kočí je na stříbrné pozici se skóre 51:18 a čtyřiatřiceti body. Příští utkání sehrají na domácím hřišti proti nedalekým Tuněchodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vzešel lépe pro Městec

Sobotní utkání nabídlo souboj mezi Heřmanovým Městcem a Kočí. V tomto utkání se ani nedalo považovat Kočí za jednoznačného favorita dle tabulkového umístění, jelikož oba celky jsou velice vyrovnané. To se prvních deset minut potvrzovalo. Přesto první tutovou šanci měl hostující celek, konkrétně Nepovím, který se na penaltovém puntíku sám před brankářem odhodlal slabší nohou ke střele, která skončila na hrudníku domácího brankáře Jirků. Po uplynulých jedenácti minutách se na hřišti v Městci poprvé slavilo. Velice zkušený hráč Stanislav Mach se rozhodnul z pravé strany navést míč přes dva bránící hráče na střed hřiště, odkud také vyslal nádhernou střelu na zadní tyč přímo pod břevno, hostující brankář Dostál neměl na zachycení nárok. O pár minut později přišla pro hosty další obrovská příležitost ke vstřelení gólu, kdy hosté šli dva na jednoho, jenže hostující hráč špatně odhadnul situaci a ze šance sešlo. Ve 27. minutě se vyskytlo další překvapení v podobě domácího gólu. Rohový kop, který byl sehrán na jedničku a skončil na kopačce Hlaváče, jenž poslal míč za vápnem z prvního dotyku mezi tři tyče, přes podklouznutí brankáře Dostála, Kočí obdrželo druhý gól. Těsně před koncem první půle se domácí dočkali i třetí vstřelené branky, o kterou se postaral Zrůst. Zmiňovaný hráč se po několika odrazech dostal k míči, a ten v pádu poslal za záda brankáře. Zasloužené vedení domácích, kteří si do kabin přinesli tříbrankové vedení.

Vyloučení Motyčky a další vstřelená branka

Druhý poločas měl tentýž obraz hry jako ten první. Hosté do druhé půle naskočili lépe, jenže v 53. minutě byl do sprch poslán kapitán Motyčka, který nepochopitelným způsobem udeřil svého soupeře zezadu loktem. Následně se hosté pokoušeli i v deseti se zápasem něco udělat, jenže jejich snaha ke gólu nevedla. To na druhé straně neplatilo. Krásným gólem se v 76. minutě trefil David Kosina, který za vápnem vypálil z voleje a brankář Dostál byl při střele za diváka. Do konce utkání se nic víc nestalo, a tak si Heřmanův Městec zaslouženě připisuje první tři body po zimní pauze.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Dostál - Trenér: Předvedli jsme nadstandartní výkon s velice kvalitním soupeřem, který gradoval výhrou 4:0. Kluci si nastavili vysokou laťku, kterou chceme udržet do dalších utkání

Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Do utkání jsme vstoupili velice dobře. Hned v prvních minutách jsem mohl zapsat úvodní branku, jenže jsem selhal. Poté převzali otěže domácí, kteří si vypracovávali jednu šanci za druhou a my se víceméně jen bránili. Dopředu jsme si toho moc nevypracovali, a proto máme v tomto utkání na kontě nula gólů. Druhou půli bych ani nekomentoval. Zbytečná červená karta a další vstřelená branka. Tým bych chtěl pochválit za bojovnost a první náš zápas po zimní pauze.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - A. Malínský [-] , D. Salfický [-] , T. Zrůst [-] , J. Hlaváč [-] , R. Kápička [-] , V. Kápička [-] (46. L. Nekvapil [-] ) , S. Mach [-] , D. Vrátil [-] , D. Ilko [-] , D. Kosina [-]

Kočí
P. Dostál [-] - M. Motyčka [-] , M. Radouš [-] (82. J. Jirásek [-] ) , O. Nepovím [-] (66. M. Blažek [-] ) , Z. Fantl [-] , D. Vaníček [-] , R. Lamberský [-] (46. D. Rejda [-] ) , M. Havránek [-] (46. D. Janko [-] ) , L. Koreček [-] , M. Dvořáček [-] , R. Fabián [-] (78. M. Buznea [-] )

ŽK: 47. D. Janko , 63. O. Nepovím . ČK: 53. M. Motyčka .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: Čermák Jiří - OLAJOS Viliam, MÁLEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Jan Vondrouš
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy se na druhou polovinu sezóny skvěle připravily, ale i tak více věřím favoritovi.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích