EXPERT TIP - 15.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 24.3.2024

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jiří Vondrka

Útočník a příležitostný brankář TJ Mír Dívčice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
Komentář experta:

Tak přátelé, už to všem vypukne po zimní přestávce. Dostal jsem těžký úkol, jako neexpert natipovat v expert analýze výsledky utkání. Snad to nepose... a sám se z toho nepos... Je to těžké tipovat, nevím který tým měl jakou přípravu, ale věřím, že všechny týmy měli měsíční soustředění ve Španělsku a ani jeden z hráčů nepožil žádný alkohol a jiné radosti v Belmondu v Olomouci. Nu, tak jdeme na to. Zde si troufnu tipnout výhru domácích, určitě Šáfa táhnul kluky zimní přípravou a nic nepodcení. Tipuji výhru 3:1.

Tip experta: 1 80 - 7 - 13 %
Komentář experta:

Mokré jako jen z adeptů na postup a s týmem plný mladé krve, měli určitě dokonce dvouměsíční přípravu ve Španělsku a budou nadrbaní víc než Kuchta a spol. a jednoznačně Lipíčko přejedou rozdílem dvou tříd a pokud Kaliňák netrénoval s tátou u půllitru, tak to bude i s nulou. Mokrému fandím, vedou to tam skvěle od mládeže až po holky. Klobouček. Tipuji výhru 7:0.

Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Tady je to těžké tipovat, oba týmy hrajou jednou skvěle a jednou naopak úplnou tužku. Taky je tam věkový rozdíl mládí vs. stáří, dravost a rychlost vs. klid a rozvaha... Uvidíme jak to dopadne, ale více věřím klukům z Hradů. Sami jsme to tam neměli jednoduché. Tipuji výhru 4:2!

Tip experta: 1 13 - 7 - 80 %
Komentář experta:

Nu a tady jsem úplně v pr..., protože prostě nevím. Boršov má na víc, než to co zatím předváděli a Lišov naopak hraje výborně, ale zkusím střelit od boku a tipnu nečekanou těsnou výhru Boršova 3:2!

Tip experta: 1 53 - 20 - 27 %
Komentář experta:

Tady je to jasný, Kameňák jistě chce zlepšit hru z podzimu a neudělat ostudu před domácím publikem. Chrášťany sice nebudou jednoduchý soupeř, ale přesto věřím ve výhru domácích a tipnu vítězství 3:1!

Tip experta: 2 7 - 0 - 93 %
Komentář experta:

Tak tady bych dostal pěknou bídu od spoluhráčů, kdybych nedal na naše vítězství. Musím kluky pochválit, zimní příprava vypadala docela dobře, dost kluků trénovalo poctivě a pravidelně, já teda nebyl ani jednou, ale slyšel jsem to od kluků na prvním přátelském utkání. Všechny přátelské utkání jsme vyhráli a i stylově to bylo koukatelné, co nám diváci po utkáních říkali. Přejeme si postoupit a udělat radost všem našim věrným divákům a fanouškům a přítelkyním a manželkám a dětem, atd...Všichni jsou strašně šťastný, když po vítězném utkání nejsme k dispozici do rána. Vyhrajeme 0:4!

Tip experta: 0 66 - 27 - 7 %
Komentář experta:

Dva týmy které hrajou podobným stylem a mají stejný věkový průměr, záleží v jakých sestavách nastoupí a jak na tom budou fyzicky, pač oba týmy jsou dost běžecky vybavení. Tady zkusím být při zemi a tipnu první jarní remízu 2:2!.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Stanislav Drtina 5
2. Adam Švejda 5
3. Stepan Hajek 5
4. Wáclav Sýkora 5
5. Stanislav Rejdal 5
6. Josef Nedorost 5
7. Jiří Vondrka 5
8. filip hamáček 5
9. Filip Šafránek 5
10. Marek Trčka 5
11. Jaromír Bělunek 4
12. Jan Kándl 4
13. Venca Likeš 3
14. Radek Hruška 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.