0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

28.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice padly s Hořovicemi a přiznaly, že opustí divizi


Branky


18

Fotbalisté Katovic nestačili na Hořovice poměrem 0:2. I tak ale nadále mají slušnou šanci na záchranu. I pokud by se ale Katovičtí zachránili, dobrovolně budou od příští sezony hrát až I. A.  třídu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový účet zápasu v Katovicích se otevřel hned po devíti minutách hry. Centr z rohového kopu skončil na malém vápně u Lukáše Puchmertla, který ho uklidil za bezmocného gólmana. I když se následně domácí snažili tlačit, v koncovce jim přáno nebylo.  Hořovice navíc hrály dobře do obrany a dařilo se jim držet jednogólový náskok. Ten navíc po změně stran ještě navýšily. Pěkný lob za obranu vyšperkoval ještě zakončující Lukáš Vostárek, jenž následně překonal efektním obloučkem i domácího gólmana. Všechny body ta nakonec putovaly do Hořovic. 

Pro domácí tým a celkově klub byla ale klíčovější slova předsedy fotbalového klubu v Katovicích. "Sedm hráčů nám oznámilo, že v Katovicích končí. O víkendu jsme se to pak dozvěděli ještě o jednom. To je celkem osm hráčů, prakticky všichni ze základní sestavě. Na základě toho jsme se pak na schůzi shodli, že není možné za této situace pokračovat v divizi, abychom sehnali tolik hráčů," řekl předseda Katovic Tomáš Hajdušek. 

Od nové sezony přihlásí Katovice pouze I. A třídu. Více se dozvíte na fb stránkách Katovic: https://www.facebook.com/fotbal.katovice

 



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Luboš Vašica: Vstup do zápasu nebyl od nás špatný. Pak jsme ale inkasovali po laciné standardce a následně jsme neproměnili několik slušných příležitostí, které jsme měli. To stejné pak bylo i po pauze, kdy jsme znovu zahodili několik slušných možností. Pak hosté udeřili z brejku a bylo hotovo. Hořovice byly celý zápas lepší v pohybu, nám naopak scházela větší důslednost v koncovce.

SK Hořovice
Jiří Mareš: Jeli jsme k zápasu s tím, že si zahrajeme v klidu fotbal a zároveň se vší zodpovědností, abychom k tomu nepřistoupili úplně lehkovážně. Myslím, že se nám to podařilo a vyhráli jsme zaslouženě. Byli jsme lepší na míči, v kombinaci a dvě ze šancí jsme proměnili. Domácí měli dvě nebo tři slušné šance, ale nedali ani gól. Jinak jsme hráli organizovaně a odmakali jsme to zase velmi dobře. Užili jsme si vítězství a jak jsem říkal, pokusíme se udělat co nejvíce bodů a umístit se co nejvýš.



Sestavy


SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - M. Kynkor [-] , J. Brabec [-] (81. G. Čibera [-] ) , K. Cibulka [-] (81. P. Sládek [-] ) , J. Sigmund [-] - J. Štěch [-] (73. J. Motl [-] ) , J. Vonášek [-] , L. Bálek [-] , P. Kotrba [-] , M. Kynkor [-] (59. M. Souhrada [-] ) - J. Kadula [-]

SK Hořovice
M. Koten [-] , V. Königsmark [-] (46. O. Bělohlávek [-] ) , L. Landa [-] , L. Vostárek [-] , N. Wacker [-] (68. P. Bašík [-] ) , M. Záluský [-] (88. P. Buben [-] ) , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-] (85. J. Kalina [-] )

ŽK: 87. P. Kotrba - 45. L. Landa , 92. P. Bašík .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: ŠTÍPEK Zdeněk - WULKAN Jakub, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Jakub Lukavský
Tip experta: výhra domácích

Domácí udělají vše, aby získali všechny tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů