Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 10:15

28.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OBRAZEM: Petřín rozstřílel béčko Příbrami a mohl slavit


Branky


18

Poslední krok potřebný k postupu do vyšší soutěže zvládli fotbalisté Petřína na jedničku. Před vlastními fanoušky rozstříleli Příbram 6:0 a mohli začít slavit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plzeňský tým potřeboval k jistotě postupu aspoň bod v souboji s rezervou Příbrami, aby mohl už tři kola před koncem soutěže slavit postup. Středočeši navíc válčí v poslední době na více frontách a hlavní přednost tak měl druholigový A tým. Ten se ale i tak nakonec nezachránil ve druhé nejvyšší soutěži, když mu nestačilo ani vítězství nad Vyškovem. Na Petříně ale vše od začátku vycházelo vstříc domácím fotbalistům. Proti mladému celku z Příbrami brzy domácí otevřeli gólový účet zápasu, když se prosadil Patrik Klich. Rychlá branka domácí fotbalisty uklidnila, i tak ale další góly přišly až po delší době. 

 

Před přestávkou se prosadil Marek Vohrna. Stejný hráč navíc vsítil další branku i po změně stran a Petřín se tak rázem dostal na vlnu. O tom, že se bude v Plzni slavit, nebylo už pochyb. Nakonec se ale ještě povedlo domácím ve zbytku zápasu vsítit další tři branky. 



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka: Byla cítit na nás nervozita. Přece jenom to bylo už hodně blízko. Hodně nám pomohla první branka, po níž jsme se uklidnili. Příbram nehrála vůbec špatně kombinačně, ale myslím si, že jsme hosty za celý zápas nepustili do žádné vážnější šance. Po poločase to bylo od nás už jednoznačné. Věřím, že jsme vstřelenými brankami potěšili i diváky. Pak už jsme mohli slavit.




Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - A. Demeter [-] , M. Vohrna [-] (67. D. Vodrážka [-] ) , J. Treml [-] , M. Provod [-] , J. Flachs [-] , J. Vodrážka [-] (54. J. Mudra [-] ) , L. Nový [-] (73. L. Maxa [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] (67. D. Heller [-] ) , V. Lisý [-] (73. J. Tětek [-] )

FK Příbram B
O. Bleha [-] - J. Park [-] (54. S. Koffi [-] ) , T. Rajl [-] , K. Sadílek [-] , Š. Kindlmann [-] , V. Gornický [-] , Š. Krameš [-] , M. Vaněček [-] (46. D. Roušar [-] ) , R. Papst [-] , F. Šindler [-] , T. Cipra [-] (61. D. Pivetz [-] )

ŽK: 24. L. Nový .
Počet diváků: 352. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - TICHÝ Lukáš, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Jakub Lukavský
Tip experta: výhra domácích

Petřín je v domácích podmínkách téměř neporazitelný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích