3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

27.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánky vedly, nakonec ale zvítězila Soběslav


Branky


17

Ani ryhclá brnaka nepomohla Mariánským Lázním k zisku bodů na hřišti Soběslavi, která zvítězila 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup do utkání prožili hostující fotbalisté. Po rychlé akci Mariánských Lázní se z dorážky prosadil Kryštof Bílik. Hosté tak šli už v páté minutě do vedení, ale do konce poločasu se skóre měnilo už jen na druhé straně. A to hned dvakát. Domácí inaksovaná branka nastartovala a začali mít více ze hry. V 18. minutě zajistil Jihočechům srovnání Filip Vaněk, který se trefil přesně hlavou. Do půle se navíc se navíc ještě jednou měnilo skóre. Obrana Mariánských Lázních si nepohlídala dlouhý míč, na chvíli zaváhala a důrazný Marek Coufal nakonec zakončoval do prázdné branky. 

 

Domácí tým následně kontroloval hru. i když se ve druhé půli ještě pokusili hsoté něco udělat s nepříznivým stavem zápasu, nakonec ještě jednou inkasovali. Soběslav rozjela rychlý brejk a nakonec to byl Dominik Dumbrovský, který i trochu se štěstím dostal míč do branky z dorážky. Tři body tak nakonec zůstaly na jihu Čech. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Richard Florián: Nezačali jsme dobře, když jsme si nepohlídali nacvičenou akci soupeře. První branka s námi zatřásla. Nebyli jsme dostatečně pohybliví a nedařila se nám ani kombinace. Postupně jsme se zvedli a začali jsme trestat ztráty soupeře, který se snažil rychle otáčet hru. Do půle se nám tak povedlo utkání otočit. Ve druhé půli jsme dobře bránili a navrch se nám otevíraly šance na rychlé brejky. Z nich jsme nakonec i jeden využili.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach: Vstup do zápasu se nám povedl na jedničku, brzy jsme skórovali. Pak jsme ale udělali chybu v obraně a domácí vyrovnali. Následně se náš obránce nedomluvil s gólmanem, a soupeř nás opět potrestal. Ve druhé půli jsme byli aktivnější, byli více u balonu, ale šance jsme nevyužili. Naopak udeřil soupeř.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - J. Boháč [-] , T. Kubart [-] , V. Zeman [-] , M. Račák [-] - O. Boucník [-] (88. P. Bouchal [-] ) , V. Hoffmann [-] , T. Hájek [-] (70. D. Pravda [-] ) , F. Vaněk [-] , D. Dumbrovský [-] (90. J. Vítovec [-] ) - M. Coufal [-] (70. L. Macák [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
J. Gembický [-] - P. Voves [-] , T. Skála [-] , T. Koudele [-] (59. M. Skopový [-] ) , J. Fremr [-] - M. Drahorád [-] , M. Kapolka [-] , J. Trojanec [-] - A. Bártl [-] , P. Holub [-] , K. Bílik [-] (78. D. Tříska [-] )

ŽK: 32. T. Hájek , 89. M. Račák - 70. K. Bílik .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: JAKL Tomáš - KLÁTIL Michal, ZIMA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Lukáš Bálek
Tip experta: výhra domácích

Tohle muže být zajímavý zápas. Soběslav oplatí porážku Mariánkam.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů