1:1
(0:0)
88. D. Kroc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

19.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec pálil šance. Rokycany vydřely cenný bod


Branky


20

Souboj dvou celků z dolní poloviny tabulky skončil nakonec dělbou bodů, i když blíže k vítězství měli domácí fotbalisté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichův Hradec byl od začátku aktivnější a diktoval tempo hry. V první půli se dostal do třech vyložených šancí. V koncovce ale Jihočechům přáno nebylo, trefili i tyčku. Rokycany se snažily vycházet z dobré obrany a pozorně bránit, případně vyrážet do rychlých kontrů, což se jim v první půli ale příliš nevedlo. 

 

Dění na hřišti se příliš nezměnilo ani po změně stran. I přes zajímavé možnosti se na první branku v utkání nadále čekalo. Hosty mohl překvapivě poslat do vedení Karlíček, ale ve vápně zazmatkoval a gólovku neproměnil. Branky taky přišly až v samotném závěru. Nejprve poslal domácí do vedení pěknou střelou z přímého kopu Michal Mischnik. Reakce hostů ale byla blesková. Hned po rozehrávce se Rokycany vrhly dopředu a celou akci zakončil z dorážky střídající David Kroc. Body se tak u Vajgaru nakonec dělily. 



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Roman Lukáč: Měli jsme více ze hry, ale v koncovce jsme si měli počínat lépe. Šance jsme si vypracovali, ale prosadili jsme se až v závěru. Rokycany se celé utkání bránily. Když už jsme pak dali gól, hned jsme vzápětí lacino inkasovali.

FC Rokycany
Michal Veselý: Měli jsme štěstí, že to utkání skončilo dělbou bodů Musím přiznat, že soupeř byl aktivnější a vypracoval si více šancí. Možná jsme si to vybrali právě za ty zápasy, kdy se to otočilo proti nám. Ohromně cenný bod.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Vondrák [-] - M. Mischnik [-] , M. Petr [-] , F. Waník [-] , M. Rezek [-] (69. D. Žilák [-] ) , Z. Didek [-] (69. J. Madar [-] ) , R. Mischnik [-] (85. A. Plucar [-] ) , F. Votava [-] , J. Rejthar [-] , P. Hauser [-] , A. Licehamr [-]

FC Rokycany
L. Růžička [-] - J. Matas [-] , L. Karlíček [-] (71. R. Ryba [-] ) , J. Janota [-] , J. Dulík [-] , R. Pražský [-] , D. Lehký [-] (89. J. Lev [-] ) , L. Pergl [-] (71. D. Kroc [-] ) , J. Drábek [-] , M. Rybař [-] , F. Stejskal [-] (77. L. Titl [-] )

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Novotný Miroslav - VYCHODIL Tomáš, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

O obou týmech už jsem dnes psal u předešlých utkání. Takže tady jen stručně. Hradec dva bojovné výkony plné soubojů. V Soběslavi byl lepší v prvním poločase a nakonec bral bod. Dohromady tedy 4 body za vstup do jara jsou pro Hradec skvělý začátek. Přijedou Rokycany, které prohrály v Domažlicích a překvapivě smázly Hořovice 4:1. Nejednalo se sice o stoprocentní výkon, kdy nakopávané míče, chaos a chyby na obou stranách dokázaly Rokycany lépe využít. Hradec je aktuálně v lepší formě a bude zde brát 3 body.

Tomáš Fait

Expert: Lukáš Vostárek
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Hradec je lepší než Rokycany a ještě hrají doma, vyhraje Hradec.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích