4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

18.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OBRAZEM: Rokycany po hororovém startu porazily vysoko Hořovice


Branky


19

Rokycanští fotbalisté po předchozí porážce s béčkem Jiskry naplno bodovali, když si poradili s Hořovicemi. Ty naopak prohrály na jaře podruhé v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořovice vstoupily do utkání aktivně a po pěti minutách hry se ujaly vedení, když Jan Vostárek využil chybu v domácí obraně. Domácí byli celkově na začátku utkání jako opaření a hosté si vypracovali ještě několik šancí.

 

Brankář Luboš Růžička ale držel výbornými zákroky svůj tým nad vodou. Postupně se navíc domácí zvedli a do poločasu šli za stavu 1:1. Michal Černý prodloužil balon a Lukáš Pergl ho uklidil do branky.

Rokycany dokonaly obrat

Ve zlepšené hře pokračovali domácí fotbalisté i po přestávce. Po standardní situaci naklonil misku vah na rokycanskou stranu Jan Matas. Následně se z penalty Michal Černý.

 

Závěrečné skóre zápasu pak stanovil David Kroc, který byl na konci pohledné akce svého týmu, a lehce poslal balon podél brankáře, čímž pečetil vysoké vítězství svého týmu. 



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Michal Veselý: Byla znát v úvodu obrovská nervozita, která na nás padla z důležitosti prvního domácího zápasu. Takhle jsem kluky ještě neviděl. Prohrávali jsme a první půl hodina hry od nás nebyla vůbec dobrá. Naštěstí tak podržel několik brankář Růžička. Bez jeho zákroků bychom to měli pak s otáčením zápasu hodně těžké. Povedlo se nám ještě do půle vyrovnat a ve druhé části už jsme byli lepší my. Byli jsme aktivní, byli jsme v soubojích. Takto bych si představoval boj o lepší příčky. Pomohli nám střídající hráči, kteří to oživili. Nakonec jsme zaslouženě zvítězili.




Sestavy


FC Rokycany
L. Růžička [-] - M. Rybař [-] , R. Pražský [-] (69. L. Karlíček [-] ) , J. Matas [-] , L. Pergl [-] (46. R. Ryba [-] ) , D. Kroc [-] , M. Černý [-] , J. Laubr [-] (75. L. Titl [-] ) , J. Drábek [-] (87. M. Drábek [-] ) , J. Hereit [-] , D. Lehký [-] (87. F. Stejskal [-] )

SK Hořovice
M. Koten [-] - F. Čapek [-] (61. T. Kos [-] ) , O. Bělohlávek [-] , L. Landa [-] , L. Vostárek [-] , N. Wacker [-] (75. P. Buben [-] ) , M. Záluský [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

ŽK: 37. J. Laubr , 75. J. Matas - 92. M. Záluský .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Orel Pavel - VOJÁČEK Lukáš, ZIMA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

tak uvidíme jestli důchodcovský expert bude mít pravdu,šibal jeden :))

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Zde se analýza píše težce. S aktuální formou obou týmů, by se zde dalo říct, že se potká tým v rozkladu a tým v rozkladu. Domácí si otevřeně přiznali, že se jim to bortí pod rukama hned po prvním jarním utkání a nebáli se s tím vyjít do novin. Hořovice jsem zmiňoval již posledně a jak se ukázalo měl jsem pravdu. Předvedený výkon se ani neblížil tomu jak by mělo vypadat domácí utkání na úrovni divize. Zmatená hra na náhodu, která nejevila známky žádného systému a na rozdíl od J. Hradce zde domácí nepřidali ani bojovnost, vůli, nasazení. Když k tomu přidáme zmatené střídání a nulovou reakci na vývoj z lavičky, tak nám musí vyjít, že jinak než za 0 to pro domácí skončit nemohlo. Pod Husovými sady očekávám remízu 0:0 nebo 1:1, kdy jiný výsledek může přijít pouze pokud se domácí semknou a chopí se jedné z posledních šancí, jak se chytit v boji o záchranu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Michal Nový
Tip experta: remíza

Rokycany budou chtít bodovat, ale Hořovice si odvezou minimálně bod

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích