L. Nový 31.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 10:15

17.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podívejte se: Petřín přetlačil Komárov a vévodí divizi


Branky


31. L. Nový
21

Fotbalisté Petřína si v domácím prostředí poradili s Komárovem 1:0 a po vítězství se vyhoupli na první místo divizní skupiny A, když dosud vedoucí Mariánské Lázně pouze remizovaly s Klatovy 1:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřín rozhodl v první půli

Jediná branka v zápase padla v první půli, když se po centru z rohového kopu prosadil petřínský záložník Lukáš Nový, pro něhož to byl první gól v letošní sezoně. Jinak bylo utkání vyrovnané bez větších šancí na obou stranách

Vyhrocený závěr přinesl i červenou kartu

Domácí udržovali těsný náskok a kromě jedné nepříjemné střely nemusel brankář Suchý řešit vážnější problémy. V závěru Komárov otevřel hru a domácí vyráželi do nebezpečných brejků, ani jeden z nich ale neproměnili. Závěr zápasu byl hodně nervózní a nakonec předčasně skončil pro Aleše Demetera, který dostal za svůj faul ihned červenou kartu. I tak ale tři body zůstaly nakonec na Petříně.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka: Těžké utkání proti soupeři, proti němuž se nám dlouhodobě nedaří. Jsem rád, že jsme to zvládli. Bylo to bez nějakých větších šancí. V závěru jsme mohli rozhodnout, ale nepovedlo se. Naopak pak to bylo celkem nervózní. Komárov nás zatlačil, bylo to výživné. Dostali jsme z toho i červenou. Do závěru to bylo naprosto v klidu a v pohodě. Pak se to zvrtlo, ale červená měla padnout i na druhé straně. Kromě toho byly nastavené tři minuty a hrálo se jich snad osm. Každopádně jsme rádi, že jsme to zvládli.




Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - M. Provod [-] (70. J. Flachs [-] ) , A. Demeter [-] , P. Bednář [-] , L. Nový [-] (70. J. Treml [-] ) , J. Mudra [-] , L. Maxa [-] , V. Lisý [-] , J. Vodrážka [-] (62. M. Vohrna [-] ) , P. Klich [-] (85. M. Vanc [-] ) , A. Kohout [-]

FK Komárov
L. Míka [-] - P. Ženíšek [-] , M. Nový [-] (46. M. Nedvěd [-] ) , J. Lukavský [-] , O. Soukup [-] (89. V. Lehedza [-] ) , A. Vokáč [-] , D. Klimeš [-] , O. Lang [-] , A. Suchý [-] , M. Pužík [-] , T. Baštař [-] (30. V. Nedavaška [-] )

ŽK: 42. L. Nový , 66. M. Provod , 67. V. Lisý , 84. J. Flachs , 90. M. Vohrna , 90. P. Bednář - 74. M. Pužík . ČK: 94. A. Demeter .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: VOJÁČEK Lukáš - ŠTÍPEK Zdeněk, WULKAN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Michal Lukeš
Tip experta: výhra domácích

Domácí i na jaře budou pokračovat k postupu a Komárov přejedou 3:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí z Plzeňského předměstí vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petřín Plzeň = adept na postup. S tímto asi nelze nesouhlasit. Atraktivní herní styl, mladé pušky, dobrá práce s mládeží, moderní přístup k fotbalu a další faktory mluvící ve prospěch tohoto mužstva. Myslím si, že většina mladých hráčů z divize by byla nadšená kdyby se dostali do místního Plzeňského týmu. Aby to zase nebyla samá chvála, tak bylo vidět v soutěži a i během přípravy, že trenér Vodrážka má občas problém udržet nervy na uzdě a to v daný moment negativně ovlivňuje celé mužstvo. Jinak ale odvádí dobrou práci. Přijede Komárov... Co k tomu říct, zprávy z přípravy hovoří o absenci brankáře i hráčů do pole. Komárov si v několika duelech musel půjčovat hráče od svých soupeřů, což na divizní úroveň působí jako solidní blamáž. Uvidíme zda se jim podaří kádr poslepovat a trenér Mácha z týmu něco vymáčkne. Nemyslím si, že by byli schopni kvalitně doplnit z vlastního dorostu, který ještě minulý rok hrál okresní přebor. Volím čistou výhru domácích a troufám si odhadovat vícególový příděl.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích