1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 10:15

17.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Český Krumlov kousal, všechny body ale brala Doubravka


Branky


21

Fotbalisté Doubravky ukořistily v sobotu vítězství na hroké půdě v Českém Krumlově. Poslední tým tabulky sice vydatně potrápil hosty, ale nakonec musel skousnout porážku 1:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Senco přežilo tutovku, pak samo udeřilo

Doubravka byla v první půli aktivnějším týmem na hřišti, i tak ale mohla prohrávat. Po odvráceném rohovém kopu utekl domácí Bauer, který poté v tísni i přehodil vyběhnuvšího gólmana Luhového, ale balon těsně proletěl vedle levé tyče hostující svatyně. I hosté několikrát zahrozili. Nakonec se jim povedlo vstřelit gól. Roubalův pas před bránu šikovně tečoval Kule.

Krumlov usiloval o vyrovnání až do konce

Po pauze hosté brzy navýšili svůj náskok, když si Daniel Skopový dobře naběhl a následně obstřelil gólmana. Domácí se dostali zpět do zápasu, když centr z levé strany našel Olivera Polanského, který ho ve skluzu umístil za Luhového. V závěru tak domácí tlačili Senco, ale to nakonec odolalo.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Zdeněk Šváb: Kluci bojovali a nechali na hřišti maximum, po fotbalové stránce byla ale Doubravka lepší a výraznější. Přdevším v první půli se nám nedařilo. Jakoby tam byla cítit nervozita. Bylo znát, že soupeř má mnohem zkušenější tým. Mrzí mě brzká branka po startu druhé půle. Sice jsme se pak zvedli, snížili jsme a závěru měli nějaké závary, ale vyrovnat se nám už nepovedlo.

SK Senco Doubravka
Pavel Vaigl: Jsme rozhodně rádi za tři body, protože ten začátek není nikdy jednoduchý po zimní přípravě. Byly to pro nás první tři body ze hřiště soupeře. Myslím si, že jsme v poli byli o něco lepší. Přežili jsme jednu obrovskou šanci, ale pak jsme i my měli nějaké. Vstřelili jsme dvě branky, ale pak jsme měli ještě proměnit jednu z několika příležitostí. Bohužel se to nestalo a soupeř pak po snížení bojoval až do konce. Závěr byl pro nás hektický, ale zvládli jsme to.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - Š. Šindelář [-] (68. S. Šimek [-] ) , J. Kordík [-] (63. A. Parakhnenko [-] ) , O. Polanský [-] , T. Gelnar [-] , R. Bauer [-] , M. Švec [-] , R. Ryneš [-] (86. M. Matějček [-] ) , O. Matuška [-] , J. Kabele [-] , R. Kolář [-]

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - F. Renza [-] (72. D. Pinc [-] ) , D. Skopový [-] (72. M. Patrovský [-] ) , V. Černý [-] (80. V. Kovář [-] ) , R. Novák [-] , M. Mlynařík [-] , J. Kule [-] (80. M. Ungr [-] ) , L. Roubal [-] , P. Zajíček [-] , M. Nový [-] , P. Krejčí [-]

ŽK: 66. T. Gelnar - 48. R. Novák , 78. L. Roubal .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Koranda Tomáš - BUDIL Daniel, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Fait

Expert: Michal Lukeš
Tip experta: výhra hostů

Senco opět přes zimu posílilo už tak kvalitní tým. Takže na jaře podle mě budou rychle stoupat tabulkou nahoru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Po náročném boji to Český Krumlov zvládne za tři body a snad zahájí jízdu za záchranou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Krumlov hlásil po podzimu hned několik odchodů a v přípravě lepil kádr co šlo. V útoku s brankářem Polanským to může působit jako špatný vtip, on se ale dokázal několikrát prosadit a herně nepůsobil vůbec špatně. Doubravka jeden z předních týmů jarní části DIVIZE A. Taková je moje predikce, příprava vypadala slušně, když dnes završila výhrou nad Horní Břízou. Doubravka ale přeci jen jede ven a je to místní remízový král proto volím, že nebezpečný Roubal a jeho parta přiveze pouze bod.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích