2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2024 18:00

27.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

„Béčko“ Zbrojovky zdolalo v dohrávce Vrchovinu


Branky


9

 

Brno mělo Vrchovině co vracet. Ve středeční dohrávce 27. kola, se to Zbrojovce povedlo a pomstila se za podzimní porážku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tým Vrchoviny se na podzim stal vůbec prvním přemožitelem mladých Zbrojováků, když doma zvítězil 2:1. V neúplné tabulce je aktuálně na čtvrté pozici, na dostřel má třetí béčko Líšně a před pátým Havlíčkovým Brodem má dvoubodový náskok.

 

Zápas měl původně proběhnout v neděli, ale kvůli nezpůsobilému terénu byl odložen na středu 29.5... Navíc se změnilo i místo konání – místo Bystrce se hrálo na městském fotbalovém stadionu v Srbské.

 

Brňané nastoupili do utkání bez Petera Štepanovského, a v bráně se poprvé objevil Ondřej Prodělal. Zbrojovka dokázala zápas rozhodnout už v prvním poločase, v 16. minutě se prosadil Martin Černý, který otevřel skóre svým třetím letošním gólem v sezóně. Dvanáct minut poté v 28. minutě navýšil skóre Filip Večeřa a poločas tak patřil domácímu týmu, navíc byla druhá branka Brna vítězná, ale před hráči byla ještě dalších 45 minut.

 

Krátce po zahájení druhé půle, v 50. minutě, snížil Matěj Jícha a zápas se stal napínavým až do posledních vteřin. Oba týmy měly šance, ale skóre se už neměnilo a Csaplárova past tak nesklapla. Zbrojovka tak překročila hranici sedmdesáti bodů a vede s velkým náskokem skupinu.



Sestavy


FC Zbrojovka Brno B
O. Prodělal [-] - J. Podkalský [-] , V. Šmíd [-] , L. Kříž [-] , B. Vit [-] - D. Polák [-] (60. V. Kolečkář [-] ) , M. Černý [-] (67. F. Kluska [-] ) , O. Kohoutek [-] , P. Kučera [-] - F. Večeřa [-] (67. D. Pavlík [-] ) , P. Juritka [-] (60. D. Polášek [-] )

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - J. Novotný [-] (42. V. Dobrovolný [-] ) , M. Pulkrábek [-] , T. Duba [-] , M. Jícha [-] , A. Boušek [-] (67. P. Partl [-] ) , D. Šteffl [-] (67. P. Sytař [-] ) , J. Batelka [-] (67. L. Wolker [-] ) , F. Nečas [-] , D. Bača [-] , T. Švanda [-]

ŽK: 45. A. Boušek , 53. V. Dobrovolný , 78. L. Wolker , 88. P. Partl , 92. M. Jícha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Budovič Pavel - MAREK Daniel, BRÁZDIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích