2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 10:15

21.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod pokračuje ve famózních výkonech na jaře. Odnesla to Polná


Branky


11

Havlíčkův Brod potvrdil svou jarní formu a porazil Polnou 2:0. Díky této výhře si tak domácí fotbalisté upevnili průběžné páté místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl pozdní gól Matulky

Utkání začalo ve velkém tempu, o ofenzivní šance nebylo v Havlíčkově Brodě nouze. Oba týmy si vytvářely dostatek brankových příležitostí, v dobrém světle se ale prezentovali oba brankáři a žádnou střelu za svá záda nepustili. Tedy dokud nepřišlo nastavení.

To se po velké chybě v rozehrávce hostů dostal do samostatného úniku RadeK Matulka, jenž obstřelil brankáře Dubu a otevřel skóre na 1:0. To také bylo z první půle vše, Havlíčkův Brod vedl po 45 minutách 1:0.

Pojistka přišla v závěru

Podobnou bitvu o každý metr přinesla i druhá půle. Další branku mohly vstřelit oba týmy, nicméně Polná se s přibývajícím časem hrnula stále více do útoku, a to se jí také stalo osudným.

Ve třetí minutě nastavení se po chybě vyběhnuvšího hostujícího brankáře dostal k míči Pavel Víšek, jenž už měl svůj úkol jednoduchý. Míč nasměroval do odkryté brány a rozhodl o výhře Havlíčkova Brodu 2:0.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Martin Slavík (trenér): Dnešní výhry si velmi vážíme. Nula vzadu potvrdila, že v defenzivě patříme k nejlepším celkům soutěže. Soupeř ukazoval, že jeho jarní výsledky nebyly náhodné. Když potvrdíte minulou venkovní výhru následnou domácí výhrou, tak je to v tabulce vždy znát. Po šesti odehraných kolech už můžeme říci, že vstup do jarní části nám vyšel velmi slušně




Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Mazánek [-] - J. Pavlík [-] , L. Dočkal [-] , M. Vrzal [-] , J. Bajer [-] (74. D. Fikar [-] ) , J. Coufal [-] (88. P. Víšek [-] ) , R. Matulka [-] (88. A. Novák [-] ) , V. Hloušek [-] , P. Malimánek [-] (93. V. Novák [-] ) , J. Pavlas [-] (74. M. Cakl [-] ) , M. Pavlík [-]

Slavoj Polná
P. Duba [-] - J. Žíla [-] , D. Voráč [-] (53. F. Zid [-] ) , I. Kazlou [-] , O. Skryja [-] , F. Vošmera [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , K. Labaran [-] , V. Voráček [-] (88. A. Apfelthaler [-] ) , F. Sobotka [-]

ŽK: 65. M. Vrzal , 67. P. Malimánek , 79. L. Dočkal , 93. P. Víšek - 55. I. Kazlou .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: VAŘACHA Jan - KŘÍŽ Karel, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích