1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 10:15

18.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí se rozešlo s Tasovicemi smírně


Branky


10

Dlouho to vypadalo, že Velké Meziříčí uhájí v domácím prostředí všechny tři body, Tasovice ale využily závěrečného náporu a srovnaly stav v poslední desetiminutovce na konečných 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas

Pro oba týmy šlo o velice důležité utkání a šlo to vidět hned od úvodu zápasu. Hrál se spíše obranný fotbal svázaný taktikou "nedostat branku". Jako první se do šance dostali hosté z Tasovice, nicméně Lapeš v nadějné příležitosti selhal.

A tak naopak domácí otevřeli skóre. Postaral se o to ve 34. minutě Šimon Žalud, jenž si našel odražený míč a napřáhl ze střední vzdálenosti. Míč pak po krásné střele doplaval do sítě za záda brankáře Klimka - 1:0.  A když poté Tasovice zahodily svou další šanci těsně před koncem poločasu, odcházeli do šaten radostněji domácí hráči, kteří vedli 1:0.

Závěrečný tlak a vyrovnání

Druhý poločas vyšel naopak lépe Tasovicím. Ty věděly, že se hraje o důležité body, a tak se hned od začátku hnaly za vyrovnáním. Naopak domácí tým čekal na brejky, ve kterých nakonec úspěšný nebyl.

Vyrovnání skutečně přišlo a to v 81. minutě. Po rychlém přechodu do útoku vyplaval po centru z pravé strany na zadní tyči úplně volný Pavel Lapeš a snadnou dorážkou do prázdné brány srovnal na konečných 1:1.

Velké Meziříčí tak remizovalo s Tasovicemi 1:1, oba týmy jsou tedy aktuálně v tabulce na 16 bodech.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Milan Volf (trenér): Chtěli jsme hrát ze zabezpečené obrany a neinkasovat. Začátek utkání byl opatrný a bylo znát, že se hraje o veledůležité body. První zahrozili hosté, když v úvodu utkání obrovskou šanci neproměnil Pavel Lapeš. Od desáté minuty jsme přebírali iniciativu a vytvářeli jsme si šance. Žádnou nadějnou jsme bohužel neproměnili, prosadili jsme se až dalekonosnou, krásnou střelou Šimona Žaluda. Tasovice měly ještě jednu příležitost, když sklepávačku zakončily střelou vysoko nad bránu. Druhý poločas se hosté tlačili za vyrovnáním, měli převahu, ale takovou neplodnou. My jsme postupně nedokázali udržet déle vepředu míč, ale nákopy soupeře kluci výborně uskákali. Bohužel žádný z brejků jsme nevyužili. U vyrovnávací branky jsme udělali taktickou chybu, když jsme nepřerušili akci na půlce. I když byli hosté v podčíslední, dokázali míč udržet a po centru ze strany srovnal Pavel Lapeš. V poslední minutě jsme měli ještě možnost strhnout výhru na naši stranu, ale z nadějné pozice z trestného kopu jsme netrefili branku. Kluky chválím, protože se vydali ze všech sil a oproti podzimnímu výsledku a výkonu jsme se rapidně zlepšili. Měli jsme ale vytěžit více než jeden gól ze šancí v prvním poločase. Ztratili jsme tedy dva body. Ztráta mrzí o to víc, protože jsme inkasovali až v závěru zápasu. Musíme se naučit vyhrávat zápasy i jen 1:0. Nedá se nic dělat, zkusíme překvapit v příštím utkání v Líšni.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - V. Hron [-] , M. Svoboda [-] , J. Krejčí [-] , M. Malata [-] , J. Jonáš [-] (87. D. Raus [-] ) , J. Kokorský [-] , R. Šuta [-] , Y. Guttler [-] (62. A. Havlík [-] ) , M. Sysel [-] , Š. Žalud [-]

TJ Sokol Tasovice
A. Klimek [-] - R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] (92. P. Pacula [-] ) , M. Garčic [-] (59. P. Štancl [-] ) , M. Moravec [-] (72. J. Pazdera [-] ) , P. Lapeš [-] , P. Šuba [-] (46. A. Ryška [-] ) , T. Cihlář [-] , T. Navrátil [-] , L. Hrazdílek [-] , P. Železný [-] (46. P. Bakaj [-] )

ŽK: 58. J. Krejčí , 72. J. Kokorský - 47. A. Ryška , 63. M. Blahoudek , 93. P. Lapeš .
Počet diváků: 191. Rozhodčí: PŮČEK Martin - KOLÁŘ Jaroslav, HAMINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Vojtěch Hron
Tip experta: výhra domácích

Po dobrém výkonu ve Speřicích věřím, že doma body potvrdíme

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích