1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

18.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná v oslabení rozstřílela Vrchovinu


Branky


9

Pro Polnou začal zápas hororově, a to když hned ve 3. minutě musela po udělené červené kartě jít do deseti. Početní nevýhody se však nezalekla a hned čtyřmi góly rozhodla o výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vyloučení Polnou nezabrzdilo

Na tohle utkání nebude Vojtěch Bradáč vzpomínat v dobrém. Zahrál si totiž pouhé tři minuty, když hned v úvodu viděl od rozhodčího červenou kartu poté, co po nákopu za obranu fauloval v dobré příležitosti domácího útočníka. Domácím z Vrchoviny se tak naskytla jedinečná šance hrát celý zápas přesilovku.

Početní převaha však na hřišti nebyla znát. Pochopitelně se Polná více soustředila na obranu a na brejkové situace, nicméně byla nebezpečná i směrem dopředu. A to natolik, že už v 19. minutě šla do vedení, když chybu Šteffla na polovině hřiště využil Labaran, jenž poslal Jana Žilu do samostatného úniku a ten se v samostatném úniku nemýlil. - 0:1. A ve 31. minutě bylo na hostující straně ještě veseleji, když se podruhé v zápase prosadil Jan Žila a zvýšil tak na 2:0. Na druhé straně všechny střelecké pokusy zneškodnil Patrik Duba, do šaten se tak šlo za fantastického vedení Polné 2:0.

Místo vyrovnání přišlo navýšení vedení

Domácí začali druhou půli ukázkově. Po skvěle sehrané akci se míč z pravé lajny dostal do vápna na volného Michala Skalníka, kterému stačilo jen nastavit nohu, aby dostal míč za záda Duby - 1:2. Drtivý tlak Vrchoviny se ale nekonal, Polná opět zabrala a byle ve zbytku zápasu více než vyrovnaným soupeřem.

Myšlenky domácích na vyrovnání vzaly za své v 68. minutě. Prodloužený míč Voráče se snesl do vápna na nabíhajícího Khalida Baba Labarana a ten poslal Polnou opět do dvoubrankového vedení - 1:3. A aby toho nebylo málo, na konečných 1:4 upravil skóre Daniel Voráč a to překrásnou střelou z dálky, která se na cestě do brány ještě stačila odrazit od břevna. Po neskutečně bojovném výkonu tak bere Polná z tohoto duelu všechny tři body, a to i přesto, že celý zápas hrála v oslabení.



Ohlasy k zápasu



Slavoj Polná
Lukáš Adamec: Kluci zaslouží absolutorium, sice jsme byli z mého pohledu velmi přísně posláni hned na začátku do deseti, ale celý zápas jsme hráli velmi pozorně a precizně směrem do obrany a až na drobný nedůraz při gólu domácích a jedné šance jsme Vrchovinu prakticky do ničeho nepustili. Vůbec nebylo znát že nás je o jednoho méně, byli jsme aktivní a domácí obraně zle zatápěli, výsledkem toho byly 4 vstřelené góly. Pro celý tým byl tento způsob hry velmi fyzicky náročný, ale kluci se s tím vypořádali skvěle. Těší mě že hráči kteří přišli do hry až v průběhu utkání měli opět velmi pozitivní vliv jak na hru tak na výsledek zápasu.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - T. Sádecký [-] , F. Jelínek [-] (46. M. Skalník [-] ) , T. Duba [-] (12. P. Partl [-] ) , A. Boušek [-] (83. T. Dobrovolný [-] ) , V. Dobrovolný [-] (46. L. Hekerle [-] ) , D. Šteffl [-] , P. Sytař [-] , L. Wolker [-] , D. Bača [-] , T. Švanda [-]

Slavoj Polná
P. Duba [-] - J. Žíla [-] (64. T. Čaloud [-] ) , I. Kazlou [-] (64. D. Voráč [-] ) , O. Skryja [-] (89. F. Zid [-] ) , F. Vošmera [-] (86. V. Voráček [-] ) , V. Bradáč [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , K. Labaran [-] , F. Sobotka [-] , T. Diviš [-]

ŽK: 7. L. Wolker , 44. D. Bača , 59. P. Sytař , 67. P. Partl , 74. D. Šteffl - 54. F. Vošmera , 57. K. Labaran , 61. I. Kazlou . ČK: 3. V. Bradáč .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Sivera Jan - NEJEZCHLEB Miroslav, SVOBODA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Vojtěch Hron
Tip experta: remíza

Polná jako nováček hraje výborně do defenzívy a uhraje bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích