1:1
(0:1)
25. T. Duba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 15:00

17.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Pelhřimova s Novým Městem skončilo nerozhodně


Branky


70. A. Šimon - 25. T. Duba
12

Opatrný zápas, který zdobila především defenzivní hra obou mužstev, vítěze nenašel. Pelhřimov se s Vrchovinou rozešel smírně po remíze 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Duba

Úvod zápasu začal poměrně opatrně, což se ukázalo jako předzvěst dalšího průběhu utkání. I přes lepší herní projev Pelhřimova to byla naopak Vrchovina, která otevřela skóre. Ve 25. minutě se o to postaral nikým nehlídaný Tomáš Duba, který dostal míč za záda Lešky - 0:1. 

Zajímavou příležitost na vyrovnání skóre měli domácí ve 36. minutě, kdy hlavičkovali po centru z přímého kopu, nicméně střela šla těsně mimo bránu. A když si ani Rajtmajer nepřišel na brankáře Šmídu, stav 1:0 pro Vrchovinu vydržel až do poločasové přestávky.

O vyrovnání se postaral Šimon

Vrchovina vstoupila do druhé půle lépe a hnala se za pojišťovací brankou. Již ve 47. minutě zachraňoval svůj tým Šimon, jenž vyhlavičkoval míč do bezpečí.

Po soustavném tlaku se zaslouženého vyrovnání Pelhřimov dočkal v 70. minutě, když se po přesném centru z rohového kopu hlavou prosadil Adam Šimon - 1:1. O pouhých pět minut později musel dobrým výběhem hasit brankář Šmída schrumáž před vlastní brankou. Pozadu nezůstal ani na druhé straně Leška, jenž v 85. minutě musel vytasit výborný zákrok, aby ubránil remízu. Zápas tak skončil dělbou bodů po výsledku 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman (trenér): Vrchovina ve venkovních utkáních těží ze zkušenosti pěti sezón ve třetí lize, vyhrála venku pět posledních utkání ze šesti. Otočila zápasy v Humpolci, Staré Říši, v deseti vyhrála ve Žďáru a v závěru zlomila také odpor Speřic. Cením si toho, že jsme dokázali srovnat náskok sebevědomého soupeře a ve druhém poločase hosty přehráli. Oproti podzimu jsme udělali výkonnostní posun.




Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
D. Leška [-] - D. Poul [-] , D. Jiřík [-] (88. J. Honzl [-] ) , D. Viktora [-] (65. J. Homolka [-] ) , A. Fikar [-] (81. T. Vacek [-] ) , A. Hotovec [-] , F. Morava [-] (88. J. Adam [-] ) , T. Smejkal [-] , S. Zacha [-] (65. M. Niederle [-] ) , L. Rajtmajer [-] , A. Šimon [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - T. Sádecký [-] , F. Jelínek [-] (81. M. Skalník [-] ) , T. Duba [-] , A. Boušek [-] (74. T. Dobrovolný [-] ) , V. Dobrovolný [-] (81. L. Hekerle [-] ) , P. Partl [-] , D. Šteffl [-] , P. Sytař [-] , D. Bača [-] , T. Švanda [-]

ŽK: 74. D. Poul , 77. L. Rajtmajer , 78. F. Morava , 83. A. Šimon - 44. T. Duba , 81. L. Hekerle .
Počet diváků: 206. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - SVOBODA Ladislav, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Jakub Krč
Tip experta: výhra hostů

Hosté atakují horní přičky tabulky a pokud se chtějí nahoře udržet, tak musí vyhrávat i takovéto těžké zápasy.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích