1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 10:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý Týče vychytal lubenské vítězství v Pavlíkově


Branky


14

Na závěr podzimu čekal na hráče Pavlíkova tvrdý oříšek. Na jeho hřiště přijela Lubná, která je jedním z největších adeptů na celkové prvenství v soutěži. Baník ale nebyl týmem, který by v utkání dominoval. Domácí předvedli výborný výkon, ale ani to na bodový zisk nestačilo. Zejména proto, že v brance hostí stál neskutečný Vladimír Týče, který skvělými zákroky a dvěma chycenými penaltami vychytal tři body. K němu se přidal hattrickem Adam Trejbal a bylo hotovo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené góly Trejbala

Pavlíkov od úvodního hvizdu čelil statečně silnému soupeři a bylo se rozhodně na co dívat. Lubná od začátku ukazovala kvalitu a měla menší převahu, kterou prozatím nedokázala proměnit ve vedoucí branku. I domácí ukázali, že umějí zahrozit, ale ani oni se gólově v úvodní půl hodině nedokázali prosadit.

 

Na první gól se čekalo do 34. minuty, kdy udeřil jako první Baník. Peškův výkop se velmi rychle vrátil do nebezpečného prostoru, Trejbal dostal před šestnáctkou až příliš prostoru, narazil si se Sogbem a podél pavlíkovského brankáře otevřel svůj gólový účet - 0:1. O tři minuty to byl stejný hráč, který udeřil znovu. Tentokrát dostal krásnou nahrávku z pravé strany za obranu a znovu podél Peška na zadní tyč mířil přesně - 0:2.

 

Dvakrát neuhlídala domácí obrana nebezpečného a při chuti hrajícího Trejbala, který trestal. Jeho dva slepené góly znamenaly lubenské poločasové vedení a před domácím celkem stál do druhého dějství pořádný kus práce...

Penaltový hrdina Týče

Pokud chtěl Pavlíkov promluvit nějak výrazněji do zápasového dění, musel zlepšit defenzivní činnost a šlapat ještě více dopředu. V 52. minutě ale přišla další rána v podobě třetí branky Trejbala, který zpoza vápna schoval svou přízemní střelu a ta skončila u vzdálenější tyče - 0:3. Domácí nic nezabalili a ukázali, že hrají až do konce.

 

Svou aktivitou si dokázali dojít pro pokutový kop, ale Hornofa vychytal Týče! Lubenský brankář podržel svůj tým několika dalšími zákroky a domácí hráči z něj byli nešťastní. Jeho umění prolomil po hodině hry jako první Kononets, který nekompromisně uklidil do sítě rohový kop - 1:3. Vstřelená branka Pavlíkov nabudila a světě div se, domácí si došli pro druhou penaltu! Kononets ale druhou branku nepřidal, protože skvělý Týče znovu dokázal penaltu zneškodnit!

 

Nabízela se otázka, jak by utkání dopadlo, kdyby domácí proměnili oba pokutové kopy. Výkon nepředvedl Pavlíkov vůbec špatný, ba naopak. Proti silnému Baníku si ale musíte takových šancí více vážit a především je proměňovat. V 76. minutě odmítl závěrečné drama Sogbo, když se prosadil krásnou táhlou střelou zpoza vápna k bližší tyči poté, co si sám vybojoval ve středu hřiště míč - 1:4. Lubná se s podzimem rozloučila vítězně a i když tomu výsledek neodpovídá, na tři body se velmi nadřela.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Lukáš Polcar, záložník: Výsledek zápasu s Lubnou je pro nás dost krutý a myslím, že neodpovídá dění na hřišti. Zápas byl vyrovnaný, ale soupeř dokázal svoje šance využít. Za vše hovoří i naše dva neproměněné pokutové kopy. V průběhu zápasu jsem zaslechl větu, která to celé shrnuje. „My už nedáme gól, i kdybychom hráli do večera.“

TJ Baník Lubná
Jiří Týče, trenér: Do posledního utkání podzimu a postavení v tabulce jsem samozřejmě chtěl ovládnout vše, včetně statistik. Zápas pro mě a mladého byl ještě o trochu více. Mladej tam úplně začínal s fotbalem a já se tam na hřišti ženil. Zápas, až na první poločas, jsme nebyli lepší. Rozhodla naše produktivita a výkon brankáře, který kromě dvou penalt chytil skvělými zákroky minimálně další dvě branky. Musím před Pavlíkovem smeknout. Jeden z nejlepších týmů, s kterým jsme na podzim hráli. Děkuji týmu za bojovnost.



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - V. Kononets [-] , O. Vávra [-] (70. F. Zaspal [-] ) , O. Polcar [-] , P. Chytrý [-] , L. Hupka [-] (70. J. Erben [-] ) , L. Polcar [-] (62. L. Hekl [-] ) , J. Jiřík [-] (62. O. Kraus [-] ) , A. Bureš [-] (46. Š. Procházka [-] ) , V. Hornof [-] , D. Řezáč [-]

TJ Baník Lubná
V. Týče [-] - P. Košťál [-] (76. T. Kučera [-] ) , L. Kříž [-] (26. L. Klik [-] ) , A. Sogbo [-] (90. M. Pokorný [-] ) , L. Brabec [-] , D. Varyš [-] , A. Trejbal [-] (58. M. Hranai [-] ) , D. Vopat [-] , J. Mareš [-] , R. Henzély [-] , P. Kollár [-]

ŽK: 55. L. Hupka , 79. F. Zaspal - 62. R. Henzély , 87. V. Týče .
Hráči zápasu: A. Trejbal , V. Týče .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JASANSKÝ Petr - BENEŠ Vladimír, BUREŠ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 08:32
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra hostů

Zde si s prominutím dovolím říci, že půjde o jednoznačné utkání pro Lubnou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza