O. Hula 10.
P. Matějovský 69. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 13:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posily z A-týmu body v Pustovětech nezajistily


Branky


10. O. Hula , 69. P. Matějovský (p.)
14

K poslednímu zápasu v tomto roce odjela rezerva Zavidova do Pustovět. Hostující béčko se opět sešlo ve slušné sestavě, a tak se od něj čekaly body. Sokol ale chtěl v zápase více a nakonec si zaslouženě dokráčeli pro vítězství právě domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z první šance gól

Od prvních minut se hrála spíše bouchaná na pěkně připraveném, avšak podmáčeném hřišti. Do první šance se dostalo zavidovské béčko. Domácí obraně utekl Korčák, ale Beneš vše zachránil včasným výběhem. Poté se osmělili také domácí a byla z toho rovnou branka. Holeček vysunul Petáka, ten pláchl po lajně, přihrávkou před branku našel O. Hulu a ten zkušeně zakončil - 1:0.

 

Následovala pasáž, kdy hrál více na míči Zavidov. Další únik Matějky vychytal opět pohotově Beneš, který si poradil i s následnou střelou D. Štillera. Po půl hodině hry se hosté konečně prosadili zásluhou Matějky, ale radost hostí zhatil zdvižený praporek domácího laika, na kterého se Zavidovští velice zlobili. Do poločasu měli hosté o něco více ze hry, ale ke srovnání to nevedlo.

Uklidnění z penalty

Kdo čekal, že hosté ve druhé půli zvýší tlak a půjdou si za vyrovnáním, tak byl zklamán. Domácí se dostávali více do hry a drželi míč na svých kopačkách. Ze zvýšené aktivity Pustovět pramenily i šance, se kterými si buď obránci nebo Dunaj poradili.

 

O konečném výsledku rozhodla až situace v 69. minutě, kdy Matějka celkem nešťastně ve vápně srazil O. Hulu a kopala se penalta. K té se postavil Matějovský a bezpečně proměnil - 2:0. Zápas se pak spíše jen dohrával. Hosté se nezmohli na nějaký větší tlak, a tak zápas skončil na závěr podzimní části vítězstvím Pustovět.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, obránce: I když se Zavidov nachází na posledním místě, tak jsme věděli, že nás nebude čekat lehké utkání. Vstup do utkání se nám podařil a v 10. minutě jsme se dostali do vedení. Následně byly k vidění šance na obou stranách, ale vzhledem k nepřesným koncovkám se skóre neměnilo. Druhý poločas už jsme měli více ze hry a díky aktivitě přišel faul ve vápně hostí, po kterém následovala proměněná penalta a uklidňující branka. Ve zbývající části utkání jsme se snažili držet balon na svých kopačkách, což se nám dařilo a zavidovské hráče jsme takřka k ničemu nepustili. Po výhře 2:0 si zaslouženě připisujeme důležité tři body.

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, náhradní brankář: Děs a bída. Lepší sestavu si v béčku asi nemůžeme představit. Posílení o hráče "A" mužstva bylo však možná na škodu. Myslíme si, že se zápas vyhraje sám a spoléháme se, že někdo z áčka něco vymyslí. Dnešek je ztráta tří bodů. Takovéhle zápasy s touto sestavou musíme zvládat. Ale bez nasazení a chtíči jít si za vítězstvím to dopadne vždycky jako nyní v Pustovětech.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - P. Matějovský [-] , P. Holeček [-] (85. M. Hanuš [-] ) , M. Peták [-] , O. Hula [-] , T. Elznic [-] , J. Knap [-] (46. T. Volráb [-] ) , M. Šimon [-] , V. Bičovský [-] (81. T. Černý [-] ) , J. Hula [-] , P. Hovorka [-]

FC 05 Zavidov B
A. Dunaj [-] - T. Diepold [-] (46. Q. Tran [-] ) , D. Štiller [-] , J. Koc [-] (46. V. Bohuslav [-] ) , J. Jelínek [-] , R. Vanický [-] , D. Matějka [-] , E. Pšenička [-] (48. M. Horvát [-] ) , T. Korčák [-] , M. Zuda [-] , Z. Šmíd [-]

ŽK: 16. J. Knap , 65. M. Šimon - 18. T. Diepold , 39. D. Matějka , 66. Z. Šmíd .
Hráči zápasu: O. Hula .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BENEŠ Vladimír - SABO Dušan (N), KLICH Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 08:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 08:32
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají fotbalovější tým a nenechají si ujít hezčí pocit z vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích